Hallo, ik ben Liset en ik hou ervan om video’s te maken..

Home » Hallo, ik ben Liset en ik hou ervan om video’s te maken..

IMG_1647

Yes, that’s me! Sinds ik vorig jaar september ben begonnen met filmpjes te maken voor mijn blog, kan ik er geen genoeg meer van krijgen. Het filmen van leuke video’s en het editen ervan maakt me zo ontzettend blij dat ik haast alleen nog maar filmpjes wil maken! Okee, laten we dat maar niet doen – maar je begrijpt wat ik bedoel. Lees gauw verder, want ik wil heel graag iets van jou weten!

Bovenstaand filmpje was mijn allereerste filmpje en ik moet er heel erg aan wennen om het terug te zien. De belichting is überslecht – want ik nam het intro op in de schemering met een bureaulamp als tegenlicht. Gelukkig is de rest van de video wel goed qua belichting. Wahahaha, waar zat ik met mijn hoofd. Ook ben ik nog een beetje bedeesd. Hehe..oefening baart kunst zeggen ze wel eens en ik voel me nu echt als een vis in het water als ik een video opneem. Toch heeft het me veel bloed, zweet en tranen gekost om de videofunctie van mijn Canon 600D onder controle te krijgen. Wist ik veel dat de camera niet automatisch scherpstelt, of dat mijn SD-kaart niet de juiste snelheid had – waardoor hij om de haverklap ermee stopte. Aarggh..!!

Omdat ik filmen zo leuk vind, ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor video’s. Wat voor video’s zou jij graag (meer) willen zien? Ook wil ik nog vaker gaan filmen en hoor graag jouw mening hierover. Zou jij meer video’s willen zien of vind je de hoeveelheid van 1 keer per week voldoende? Laat het me weten!

Sinds een tijdje ben ik YouTube-partner en dat betekent dat je meer mogelijkheden met je video’s hebt zoals het zelf kiezen van je beginfoto op je filmpje en het verdienen van geld met je gemaakte video’s. Wat was ik blij dat ik niet meer hoefde te kiezen uit drie verschrikkelijke stilstaande filmbeelden van mezelf zoals hierboven ;). Momenteel heb ik zo’n 27 video’s op YouTube staan en als je niks te doen hebt op Koningsdag dan je deze lekker bekijken met een  oranje tompouce.

Ennuh..als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube-kanaal, dan kan je dat hier doen. Het is helemaal gratis en zo kun je precies zien wanneer er een nieuwe video online staat. Laat me dus vooral even in de comments weten of je vaker video’s op Beautydagboek wilt zien en wat voor video’s je graag wilt zien! Have fun vandaag en ik zie je gauw weer!

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.