Winnen! 5 x Marc Inbane limited edition beach bag + inhoud t.w.v. €49,90

Home » Winnen! 5 x Marc Inbane limited edition beach bag + inhoud t.w.v. €49,90

Marc Inbane staat bekend om hun prachtige en natuurlijke tanningsprays en inmiddels bestaat het Nederlandse merk al 5 jaar! Om dit te vieren hebben ze een limited edition beach bag ontworpen waarvan ik er 5 mag weggeven! De beach bag bevat de Award-winning natural tanning spray en een handige glove om de spray zo mooi mogelijk te verdelen. Doe je mee?

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

Als je nog niet bekend bent met Marc Inbane, is dit natuurlijk de uitgelezen kans om de natural tanning spray en de bijbehorende glove eens te proberen. Het merk staat bekend om hun hoogwaardige producten die jou een bruine, maar natuurlijke kleur geven.

Dus heb jij nog steeds witte benen ook al heb je behoorlijk wat zon gepakt? Of word je eerder rood dan bruin van de zon? Dan is dit echt een uitkomst. De Natural Tanning spray is ook geschikt voor op je gezicht en als je de instructies juist opvolgt, kan het gewoon niet mis gaan!

Gratis beach bag!

En dat alles zit in een leuke en handige beach bag van Marc Inbane. Super handig voor als je naar het strand gaat en je een stevige tas nodig hebt.

Hoe maak je kans?

Heel simpel!

  1. Maak een foto van jouw (witte) benen en geef aan waarom jij dit luxe cadeau zou willen winnen. Je mag dit sturen naar beautydagboek@gmail.com.
  2. Volg Beautydagboek op Facebook.

That’s it!

P.S: No worries; jouw ingezonden foto wordt na de wedstrijd vernietigd en zal niet verspreid worden. Het is puur om een winnaar uit te kiezen :). 

Ik kies woensdag 21 juni maar liefst 5 winnaars uit de inzendingen. Je ontvangt dan een mailtje van mij! Reageer je niet binnen 48 uur, dan kies ik een nieuwe winnaar uit.

En kun je niet wachten totdat deze limited edition Marc Inbane beach bag van jou is? Ze gaan namelijk super hard in de Marc Inbane webshop, dus wees er snel bij als je hem wilt aanschaffen! Je krijgt hem namelijk gratis bij aanschaf van 1 flacon Natural Tanning Spray en 1 glove.

Heel veel succes!

Liefs Liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.