Essence My Skin verzorgingslijn

Home » Essence My Skin verzorgingslijn

Essence my skin droge huid

Goed nieuws! Vanaf mei 2014 is het assortiment Essence my skin weer verkrijgbaar met nieuwe producten, verbeterende formules en een fris design. Essence my skin reinigt en verzorgt de jonge huid en is afgestemd op de verschillende huidtypen. De verpakkingen zijn gemakkelijk herkenbaar met verpakkingen in fris turkoois voor de normale huid, roze voor de droge huid en paars voor de gecombineerde huid. Kijk je mee naar deze leuke lijn?

Essence my skin combination skin

Beide verzorgingslijnen zijn verrijkt met fruit- en plantenextracten: limoen & komkommer zijn toegevoegd aan de lijn voor de normale huid. Limoenextracten en komkommersap zorgen voor een frisse boost en een heerlijk zachte huid. Lychee & druiven zijn meer geschikt voor de gecombineerde huid omdat ze een milde verzorging bieden en een stralende teint. De lijn voor de droge huid is verrijkt met granaatappel. Helaas heb ik hier niet meer informatie over ontvangen, dus dat wordt even checken in de winkel als ze in de schappen liggen.

Essence my skin mattifying cleansing gel     
De huid in balans! Deze milde gel reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert make-up en vuil. Een combinatie van lychee-extracten, druivenpitolie en panthenol verfijnt de poriën en ontdoet de huid van overtollige talg. Voor het beste resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid – masseer tot een licht schuim ontstaat en spoel dan af met lauw water. Vrij van kleurstoffen.
Prijs: €2,29.

Essence my skin mattifying cream      
Een prachtige, matte teint? Deze lichte crème is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gecombineerde huid. De formule is verrijkt met verzorgende lychee-extracten en druivenpitolie en matteert de glimmende T-zone. Breng eenvoudigweg elke morgen en avond aan op de gereinigde huid – ook ideaal te gebruiken als make-up basis. Vrij van kleurstoffen.
Prijs: €2,69.

Essence my skin cleansing wipes

Essence my skin mattifying cleansing wipes
De zachte reinigingsdoekjes verwijderen vuil en make-up tot diep in de poriën. De milde formule met lychee-extracten, druivenpitolie en allantoïne verzorgt de droge huidzones en matteert de glimmende T-zone, perfect dus voor een combineerde huid! Zonder alcohol of parabenen en ook ideaal om te gebruiken voor de gevoelige huid rondom de ogen.
Prijs: €1,89.

Essence my skin refreshing cleansing wipes     
Een heerlijke opfrisser voor onderweg! De praktische reinigingsdoekjes verwijderen niet alleen vuil en waterproof make-up, de huid ziet er ook meteen weer stralend en fris uit! De speciale formule, zonder alcohol en parabenen, droogt de huid niet uit en biedt ultieme frisheid dankzij de combinatie van limoenolie, komkommerextracten en panthenol.
Prijs: € 1,89

Essence my skin normal skin

Essence my skin soft cleansing gel        
Intensieve en tegelijkertijd milde reiniging: my skin soft cleansing gel verwijdert vuil, make-up en overtollige talg. Limoenolie en komkommersap geven de huid een frisse boost en glycerine en panthenol reguleren de vochthuishouding. Voor het ideale resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid – zachtjes masseren tot er een schuim ontstaat en afspoelen met lauwwarm water.
Prijs: € 2,29

Essence my skin moisturizing cream      
Een satijnzachte huid! De luchtige formule voor de normale huid trekt supersnel in en geeft de huid een intensieve vochtboost. Limoenextracten en komkommersap verfrissen de huid en de toegevoegde sheaboter zorgt voor ultieme zachtheid. Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op de gereinigde huid. Kan ook prima dienen als basiscrème voor je make-up. Vrij van kleurstoffen.
Prijs: € 2,69

Daarnaast is er ook nog een lekker masker te koop die voor hydratatie zorgt. Helaas is het mij nog niet bekend hoeveel deze gaat kosten. Ieder huidtypelijn bevat een cream, een cleansing gel, een masker en clearing wipes. Ik vind dit echt heel leuk nieuws, want een goedkope huidverzorgingslijn is natuurlijk altijd een leuke aanvulling! Ik vind de verpakking heel erg leuk en ben benieuwd naar de lijn voor droge huid aangezien ik dit huidtype zelf heb.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Essence my skin verzorgingslijn?

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.