(Gesloten) Testpersoon gezocht! | Dr. Van der Hoog Covercream + ClearSkin lijn

Home » (Gesloten) Testpersoon gezocht! | Dr. Van der Hoog Covercream + ClearSkin lijn

Dr. van der Hoog ClearSkin challenge 2

Heb jij last van onzuiverheden en puistjes en wil jij dolgraag eens een complete verzorgingslijn testen? Dan moet je zeker even verder lezen, want ik wil jou, als bezoeker van Beautydagboek, de kans geven om de de nieuwe Covercream van Dr. van der Hoog te testen plus de complete ClearSkin lijn! Deze producten zijn geschikt voor vrouwen en meisjes in alle leeftijdsklassen die last hebben van onzuiverheden en het voorkomt de aanmaak van nieuwe puistjes. Doe jij mee als nieuwe testpersoon?

Dr. van der Hoog ClearSkin

ClearSkin, onderdeel van Dr. van der Hoog, heeft een verzorgingslijn gemaakt speciaal voor vrouwen met een probleemhuid. Een natuurlijke oplossing tegen puistjes en onzuiverheden met reinigende, verzorgende, herstellende en camouflerende producten. ClearSkin staat voor een schone, zuivere huid zonder (jeugd)puistjes of mee-eters. Als onderdeel van Dr. van der Hoog heeft ClearSkin jarenlange ervaring met huidverzorging, en ontwikkelde een lijn die natuurlijke huidverzorging laat resulteren in een mooie huid.

Niet alleen maar jonge meiden hebben last van een onregelmatige huid. Steeds meer vrouwen boven de 25 jaar hebben onzuiverheden en daar is deze lijn ook erg geschikt voor! Mijn tienerjaren mogen dan al wel tijden achter me liggen, maar vervelende, plaatselijke mee-eters heb ik helaas ook. Tijd om er wat aan te doen!

Dr. van der Hoog ClearSkin challenge 1

Clearskin Challenge

De ClearSkin lijn bestaat in totaal uit zeven producten en deze mag je allemaal uitproberen als jij de winnende testpersoon wordt. Het is de bedoeling dat je de complete ClearSkin lijn een maand lang uitprobeert en je hier je ervaringen over deelt onder #DvdHClearSkinChallenge. Dit kan natuurlijk via verschillende social media kanalen zoals Instagram en Twitter.

Ook ik zal de ClearSkin lijn een maand lang uitproberen, dus samen delen we onze ervaringen onder deze hashtag. Dat lijkt me ontzettend leuk!

Wat zit er in het pakket?

♥ ClearSkin face wash €7,62

♥ ClearSkin cleansing lotion €7,11

♥ ClearSkin scrub gel €8,84

♥ ClearSkin mask €2,23

♥ ClearSkin day & night control €9,65

♥ ClearSkin spot cream €7,62

♥ ClearSkin Covercream €7,99

Dus: wil jij een maand lang de nieuwe Dr. van der Hoog ClearSkin lijn testen en ben je bereid om hier met enige regelmaat iets over te posten onder #DvdHClearSkinChallenge ? Laat dan in een reactie weten dat je mee wilt doen, wat je leeftijd is en waarom je graag de challenge aangaat! 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.