SWYF Lookbook Marks & Spencer bloggercontest

Home » SWYF Lookbook Marks & Spencer bloggercontest
SWYF Lookbook Marks & Spencer bloggercontest

Schermafbeelding 2013-08-15 om 13.48.55

Heb jij de perfecte outfit voor Lowlands al klaarliggen? Of ben je nog op zoek naar een hippe zomeroutfit voor je stedentrip naar Barcelona? Op de site van SWYF (Shop with Your Friends) kun je alle trendy kleding bij elkaar vinden. Alle fashionable webshops zijn verzameld en als een kledingstuk je aanspreekt, klik je op de foto om naar de desbetreffende webshop te gaan. Om te vieren dat het hippe kledingmerk Marks & Spencer nieuw is in Nederland, organiseren zij samen met SWYF een unieke Blogger Design contest waarmee je hele leuke prijzen kunt winnen. Benieuwd?

Schermafbeelding 2013-07-31 om 14.07.03

Een tijdje terug ben ik uitgenodigd om mee te doen aan deze contest. Echt super, want de prijzen zijn niet mis! Als deelnemer maak ik kans op de volgende prijzen:

1e prijs: € 250,-

2e prijs: € 150,-

3e prijs: € 100,-

Wat ik moest doen was een lookbook aanmaken op de site van SWYF met producten uit de nieuwe collectie van Marks & Spencer. Het thema waarin je je lookbook moet samenstellen is de London Style. Geweldig om te doen, want de London Style is erg hip momenteel. Ik heb wat leuke producten in een lookbook samengesteld en die kun je hier bekijken! Bovenstaande producten heb ik gebruikt.

Ik ben erg benieuwd of ik in de prijzen val!

Wat vind jij van mijn lookbook in London style?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.