Review | Rimmel Out of this world christmas 2013 collectie

Home » Review | Rimmel Out of this world christmas 2013 collectie

Rimmel out of this world christmas collectie 2013 2

De tijd van kerstkransjes, vallende sneeuw en het optuigen van de kerstboom is weer aangebroken. De mooiste verpakkingen en limited editions vliegen je om de oren, want dit is de cadeautjesmaand! Het voelt allemaal zo speciaal en is maar voor korte tijd verkrijgbaar. We rennen dus massaal naar de winkel voor al die mooie beautyspulletjes. Ook Rimmel doet een duit in het zakje en komt met een Out of this world Christmas collectie.

Glam’eyes HD Eyeshadow

Rimmel Glam eyes HD

De collectie is erg uitgebreid en lijkt in eerste instantie niet te verschillen van de reguliere collectie. Maar niets is minder waar. Het is misschien dezelfde verpakking, maar de kleuren zijn wel degelijk nieuw. Laat je dus niet misleiden en kijk goed naar de spiksplinternieuwe Glam’eyes HD eyeshadows, Apocalips lip lacquers, de Scandaleyes waterproof kohl kajal en de Space dust nagellakken. Deze laatstgenoemde zal ik in een apart artikel reviewen. Laten we beginnen!

Rimmel glam eyes had 022 brixton brown

Glam’eyes HD eyeshadow in 022 Brixton Brown. Dit is een lichtbruin tot roestbruin oogschaduwpalette met vijf kleuren die shimmers bevatten. Ik vind deze palettes vooral heel geschikt om mooie smokey eyes mee te maken. Je kunt ze namelijk goed van donker naar licht aanbrengen wat zorgt voor een sexy en zwoele look.

Rimmel glameyes hd 022 brixton brown swatches

De swatches gaan vanaf de bovenste, meest rechtse kleur (crèmekleurig) en met de klok mee. Deze eindigt in het rondje in het midden. De pigmentatie is niet de meest intense, maar doet het zeker niet verkeerd. Je kunt de kleuren goed opbouwen.

Rimmel glam eyes hd 025 Victoria's Purple

Glam’eyes HD eyeshadow in 025 Victoria’s Purple. Dit is een palette met vooral paarstinten. Van een lichte, witte highlighter tot aan de grijze taupe en een donkerpaarse kleur.

Rimmel Glameyes hd 025 Victoria's purple swatches

Deze swatches zijn ook weer vanaf de lichtste, witte kleur en gaat met de klok mee en eindigt in het rondje. Je ziet dat de tweede kleur en de laatste kleur verdacht veel op elkaar lijken en niet zo heel veel van elkaar verschillen. De pigmentatie is hier ook niet het allersterkste, maar is zoals genoemd op te bouwen.

Glam’eyes HD eyeshadow – €11,99

Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal 013 Purple

Rimmel Scandaleyes waterproof kohl kajal 013 purple

IMG_8434

De Scandaleyes waterproof kohl kajal in 013 Purple is een soepel, zacht potlood en zou niet moeten vlekken. Daar komt natuurlijk het waterproof effect om de hoek kijken! En dat hij goed, hij blijft netjes op zijn plaats zitten en je moet hem echt met een reiniger voor waterproof make-up verwijderen. Het is een donkerpaarse, aubergine kleur en past naar mijn idee perfect bij het paarse eyeshadow quad van zonet. Voel ik hier een ooglook opkomen? Yes, yes, yes!

Scandaleyes waterproof kohl kajal – €6,49

De ooglook

Beautydagboek Rimmel glameyes hd 025 victoria's purple & apocalips lip lacquer shooting star 3

Beautydagboek Rimmel glameyes hd 025 victoria's purple & apocalips lip lacquer shooting star

Ik heb voor deze look het 025 Victoria’s Purple palette gebruikt en het oogpotlood in 013 purple. Ik heb het oogpotlood op mijn onderste en bovenste wimperrand aangebracht en in de waterlijn. Dit is de basis voor een smokey eyes. Op het bewegend ooglid heb ik de donkergrijze taupekleur aangebracht en naar boven toe vervaagd. Als laatste breng ik in de arcadeboog de meest donkerpaarse kleur aan en laat dit mooi in elkaar overlopen. Als laatste breng ik de lichte highlighter aan op het wenkbrauwbot. Tadaah! Klaar smokey eyes.

Apocalips Lip Lacquer
Rimmel apocalips lip lacquer

De normaal verkrijgbare Apocalips lip lacquers bestaan nu ongeveer een jaar en bevallen mij erg goed. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze nieuwe kleurtjes! In totaal zijn er drie nieuwe kleuren en twee daarvan laat ik aan je zien.

Apocalips lip lacquer – €10,99

Rimmel apocalips lip lacquer across the univers

Across the universe is een dieprode kleur. Lip lacquers kenmerken zich door de goede pigmentatie en dekken als een lipstick. Maar het fijne is dat hij heel licht aanvoelt op je lippen. Zoals een niet-plakkende gloss dat zou doen. Je hebt een prachtige glans, maar ook een hele goede dekking. I like!

Rimmel apocalips lip lacquer shooting star & across the universe swatches

Links Shooting Star en recht Across the universe.

Rimmel apocalips lip lacquer across the universe lip swatch

Beautydagboek Rimmel glameyes hd 025 victoria's purple & apocalips lip lacquer across the univers look

Across the universe.

Rimmel apocalips lip lacquer shooting star

Shooting star is een mooie nudekleur die neigt naar roze/bruin. Een warme nudekleur, die perfect is voor de warmere huidjes onder ons. Ik was namelijk bang dat deze nudekleur mij niet zou staan omdat ik al gauw een ‘Barbie-uitstraling’ van dit soort kleuren krijg, maar dat is hier absoluut niet het geval. Gelukkig maar!

Rimmel apocalips lip lacquer shooting star lip swatch

Beautydagboek Rimmel glameyes hd 025 victoria's purple & apocalips lip lacquer shooting star 2

En hier draag ik Shooting star. Wat mij betreft is dit echt een hele leuke collectie met mooie, nieuwe kleuren voor de decembermaand. Mijn favoriet is het paarse Victoria’s Purple palette en de Apocalips liplacquer in Shooting Star, de nudekleur die wat naar bruin neigt. Wat het laatste product betreft vind ik dit een goede aanvulling op de al bestaande lip lacquers. Het is voor iemand die een warme huid heeft niet makkelijk om een goede nudekleur te vinden. Hier is hij dan dus! De Space Dust nagellakken (met een soort liquid sand effect) die ook tot deze kerstcollectie behoren, komen binnenkort in een review voorbij.

De Rimmel Out of this world christmas collectie is nu te koop bij de drogist.

Wat vind jij van de Rimmel Out of this world christmas collectie?

Handwritten liefs liset

Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk

Leave a Reply

Your email address will not be published.