Philosophy hope in a jar high-performance moisturizer

Home » Philosophy hope in a jar high-performance moisturizer

Philosophy Hope in a jar dagcreme 4

Philosophy heeft inmiddels haar plekje wel veroverd in de cosmeticabranche. Vooral de simpele en cleane verpakking spreekt veel vrouwen aan. De producten zijn ontzettend geliefd (en gehyped?) en de Hope in a jar dagcrème is een van de vijf meest verkochte producten van Philosophy. Het werd tijd voor een review!

Top 5 bestsellers Philosophy producten

Philosophy fab 5

Hope in a jar staat tussen vier andere kanjers van een bestsellers van Philosophy. Zelfs Oprah Winfrey rekende deze dagcrème tot een van haar favorieten. Tussen 1996 en 2010 werd Hope in a jar tot zes keer toe genoemd in haar ‘top ten favorite things’ list. Je merkt al hoe populair dit goedje is! Maar welke andere bestsellers staan in de top vijf van meest verkochte Philosphy producten?

1. Jouw 3 minuten huid “make-over” met the microdelivery peel. Zie én voel je in no-time een geweldige huidverjonging. het verheldert de huid, vermindert fijne lijntjes en verbetert de zuiverheid en gladheid van de huid.

2. Jouw alles-in-één gezichtsreiniging. De ideale gezichtsreiniging voor de drukke vrouw is purity made simple. Het is een oogmake-up reiniging, een gezichtsreiniging en een lotion gecombineerd in één geweldige formule.

3. Jouw frisse benadering voor een leeftijdloze huid. De miracle worker pads zijn voorzien van een revolutionair ‘fresh-pour delivery’ systeem dat geweldige resultaten heeft op een huid met ongewenste rimpels, een onegale teint en droge huidtextuur.

4. Jouw beste “hope” voor een optimaal gehydrateerde huid.  Ga voor een gezond uitziende huid en een mooie roze glans en kies een van philosophy’s meest bekende en geliefde producten: hope in a jar. De unieke luchtige, soufflé textuur verfijnt de huidstructuur en zorgt voor optimale hydratatie.

5. Jouw flacon vol complimenten. Deze geweldige geur is anders dan alle anderen. Met haar pure en heerlijk vrouwelijke geur wordt amazing grace door vrouwen in de hele wereld aanbevolen.

Microdelivery peel kit €72,17

Purity made simple 240 ml €21,06

Anti-aging retinoid pads kit €72,17

Hope in a jar 60 ml €42,17

Amazing grace eau de toilette 60 ml € 42,17

Philosophy Hope in a jar – de verpakking

Philosophy Hope in a jar dagcreme 1

Philosophy Hope in a jar dagcreme 3

Philosophy Hope in a jar dagcreme 9

Laten we verder kijken naar de Hope in a jar high-performancec moisturizer for all skin types. De verpakking spreekt me erg aan. Het doosje is van helder wit, glanzend karton. Met grote letters staat Hope in a jar te prijken op de voorkant. Als een soort inspiratietekst staat er daarna: ‘Where there is hope there can be faith. Where there is faith, miracles can occur.’ Een mooie tekst! Laten we absoluut hopen dat dit een wondercrème is.

Philosophy Hope in a jar dagcreme 4

Als je het doosje opent komt er een matte, wit potje tevoorschijn met een inhoud van 60ml. Een vrij normaal formaat. De deksel is zwart en gaat open door te draaien. Je zou misschien erwachten dat het een glazen potje zou zijn, maar dit is (gelukkig) niet zo. Alsnog oogt het vrij luxe en is het alleen maar mooi meegenomen dat hij niet aan diggelen zal vallen als je een keertje onhandig bezig bent. Ideaal ook om op reis mee te nemen!

Wat doet het voor je huid?

Philosophy Hope in a jar is een met prijzen overladen moisturizer voor dagelijks gebruik. Het is gecreëerd om fijne lijntjes en huidverkleuringen te vervagen en een ruwe huid en vochtverlies te voorkomen.

Philosophy Hope in a jar belooft het volgende:

♡ Hydrateert intensief en vermindert vochtverlies

♡ Geeft de huid een gezonde glans

♡ Exfolieert de huid op milde wijze voor een gladde, gezonde uitstraling

♡ Beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden

De ingrediënten

Philosophy Hope in a jar dagcreme 2 ingredienten

Ik heb niet genoeg kennis in huis om de ingrediëntenlijst te ontcijferen, maar als je graag wil weten wat erin zit, dan kun je even goed kijken of je vindt of de stoffen bij je huid passen.

Philosophy Hope in a jar dagcreme 5

Philosophy Hope in a jar dagcreme 6

Het advies is om Hope in a jar 1 a 2 keer per dag op een schone en droge huid aan te brengen. De oogcontouren moet je vermijden, maar dat is vrijwel bij iedere dagcrème het geval. De verpakking is ook nog eens geseald met een zilver folietje, zodat je zeker weet dat er niemand in de winkel aan jouw crème heeft gezeten. Fijn en hygiënisch!

De dagcrème + geur

Philosophy Hope in a jar dagcreme 7 Philosophy Hope in a jar dagcreme 8

Je ziet het misschien niet helemaal goed op de foto’s, maar Philosophy Hope in a jar is heel, heel, heeeeel lichtgroen! Maar als je denk dat deze crème naar komkommers ruikt, dan heb je het goed mis. Hij ruikt namelijk sterk naar lavendel. Juist ja, de geur die je met de kleur paars het beste zou benadrukken. Natuurlijk ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat een van de middelste ingrediënten van Hope in a jar, lavendelolie is. Daar zit voor mij ook gelijk de crux. Ik hou niet van de geur van lavendel. Ik wordt er een beetje weeïg van, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het kan goed zijn dat jij er juist enorm van houdt. Het is behoorlijk overheersend, ook als je het op je huid aanbrengt, dus ruik hem vooral even in de winkel als je hem zou willen aanschaffen. Mocht je bekend zijn met de geur van Purity made simple (gezichtsreiniger); het is precies dezelfde geur!

Philosophy Hope in a jar dagcreme swatch Philosophy Hope in a jar dagcreme swatch uitgesmeerd

Wat doet het met mijn huid? 

De structuur van Hope in a jar is vrij luchtig. Hij is dan ook bedoeld voor alle huidtypes, waardoor de enorm vette huid en erg droge huid een beetje uitgesloten worden. Die huidtypes zullen een andere crème moeten zoeken denk ik. Je kunt hem het beste plaatsen in de categorie ‘geschikt voor de vette tot licht droge huid’. Nu het zomer is, heb ik minder vette crèmes nodig en merk ik dat Hope in a jar prima werkt voor mijn huid. Wel stip ik de erg droge plekjes aan met wat vaseline – zoals mijn neusvleugels, de randjes van mijn voorhoofd en rondom mijn mondhoeken – omdat mijn huid daar erg droog kan zijn. Dan is deze crème niet voldoende. Verder vind ik hem prettig in gebruik. Hij smeert goed uit, trekt lekker in en heb het idee dat mijn huid er stralend en glad uitziet. Ook heb ik het idee dat mijn roodheden wat verminderen. Een fijne crème!

Philosophy Hope in a jar dagcreme eindfoto

Conclusie

Philopshy Hope in a jar is de hype zeker waard. Hij is geschikt voor de ietwat vette tot licht droge huid en laat mijn huid er rustiger, stralender en minder rood uitzien. Wel vind ik de geur een nadeel. Dit is natuurlijk persoonlijk, maar ik vind de lavendelgeur vrij overheersend en als je daar niet van houdt, zou ik deze crème zeker niet aanschaffen. Daarvoor de de geur teveel aanwezig. Gelukkig ruik ik het niet meer na een paar uur, maar in het begin is het er wel. De prijs is flink. Voor een potje van 60ml betaal je €42,17, maar dit zijn prijzen die je van Philosophy gewend bent. Ik vind het in ieder geval een fijne crème!

Philosophy Hope in a jar is verkrijgbaar bij ICI Paris XL en in hun online webshop voor €42,17.

Heb jij Philosophy Hope in a jar al eens geprobeerd?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.