New love | Zara tartan scarf

Home » New love | Zara tartan scarf

Zara tartan scarf 5

Een paar weken geleden zag ik op een engelse blog een superleuke sjaal voorbijkomen. Het werd al wat kouder weer en ik had nog geen sjaal voor deze winter in huis gehaald. De sjaal bleek bij Zara vandaan te komen en daarom ben ik de volgende dag gelijk bij de Zara gaan kijken of hij hier in Nederland te koop was. En dat was hij!

Zara tartan scarf

Ik liep de Zara dus in met een missie. Ik heb niet eens naar andere kleding gekeken – goed niet? – maar ging gelijk op mijn doel af. Ik legde de verkoopster uit dat ik op zoek was naar een geruite sjaal met aan de achterkant een visgraat motief. Ze zei dat hij niet meer in de winkel lag, maar dat ze even ‘achter’ ging kijken. In de tussentijd zat ik natuurlijk hard te duimen.…en ja hoor, ze kwam aanlopen met het allerlaatste exemplaar! Lucky me ;).  Ik heb hem even omgedaan voor de spiegel en rekende hem daarna af voor €25,95.

Zara tartan scarf 2

Zara tartan scarf 3

Ik ben er zo blij mee! Hij is lekker groot en heerlijk warm. Hij is gelukkig niet gemaakt van wol, want daar kan ik absoluut niet tegen met al dat geprik. Deze tartan sjaal is bordeaux/groen geruit en op de achterkant – of voorkant, het is maar net hoe je het bekijkt, haha! – zit een grijs visgraatmotief. Ik vind het erg leuk staan met een leren bikerjasje, maar staat ook erg leuk bij mijn lange, wollen winterjas. Me so happy!

Ben jij ook helemaal into de tartan (ruitjes) trend?

Leave a Reply

Your email address will not be published.