Look of the day | I’m filming can’t you see?

Home » Look of the day | I’m filming can’t you see?

Look of the day Collage

Yay, eindelijk weer eens een look of the day! Ik was afgelopen weekend video’s aan het opnemen, waarvoor ik natuurlijk even de make-up in moest. Helaas zijn de video’s mislukt – want ik kreeg ze door een fout niet van mijn camera af – maar je kunt dus nu alsnog mijn make-uplook zien, haha. Enjoy!

Look of the day 4

Ik ging voor een look met bruine en aardetinten. Dit soort kleuren – en vooral in lipsticks – draag ik de laatste tijd vaker. Het zorgt ervoor dat je niet te lief en meisjesachtig uitziet, wat je wel meer hebt als je roze, zachte tinten draagt. Ik doe dit bewust, omdat ik meestal jonger wordt geschat. Doorgaans vind ik dat niet zo erg hoor – want hey, iedereen wil er jonger uitzien toch? – maar als je naar zakelijke of belangrijke afspraken gaat, vind ik het toch wel fijn dat ze me niet als een jong, onervaren ding zien, maar me serieus nemen. Niet dat ik er oud uit wil zien, haha, maar ik wil wel op momenten dat het nodig is, er volwassener uitzien.

Look of the day 2

Op mijn oogleden gebruik ik het Essence All About Nude palette, die ik echt heel fijn vind. Je kunt er een lichte look mee creëren, maar ook een iets donkere, wat ik in deze look heb gedaan. Sinds ik de workshop van Smasbox heb gehad en opgemaakt werd door een visagist, ben ik helemaal fan van het bijwerken van mijn wenkbrauwen. Ze krijg hierdoor wat meer definitie en ze spreken meer. Ik gebruik hiervoor de Brow tech wax in  de kleur Dark Brown van Smasbox. Om mijn ogen intenser te maken gebruik ik een zwart oogpotlood van Urban Decay in Zero. Daarna breng ik een laagje mascara aan met de GOSH volume mascara.

Look of the day 3

Voor een mooie, bronzing glow gebruikte ik het Essence Sun Club All over shimmer palette. Dit is een dupe van de shimmerbrick van Bobbi Brown en kocht ik enkele jaren terug. Essence moet die echt terug gaan brengen in haar assortiment! Ik bracht hem aan onder mijn jukbeenderen en aan de zijkanten van mijn voorhoofd. Let it glow! Om mijn wangen een subtiel kleurtje te geven zwiepte ik de Max & More blush over mijn appeltjes in de kleur Brown.

Look of the day 1

En om mijn look af te maken bracht ik mijn geliefde MAC lipstick aan in de kleur Taupe. Deze is echt favoriet bij mij en heeft een roestbruine, matte tint. Ik vind dit zelf een hele fijne look, die ik graag draag.

Alle gebruikte producten:

Rimmel Wake me up foundation | review

Catrice All matte plus poeder

Essence all about nude eyeshadow palette | review

Smashbox Brow tech wax | review

Urban Decay 24/7 glide-on eyepencil in Zero | review

GOSH volume mascara | review

Max & More blush in Brown | review

Essence Sun Club All over shimmer for blondes

MAC lipstick in Taupe | review

Wat is jouw favoriete kleur oogschaduw en lipstick om te dragen?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.