Mijn tropische zomer musthaves

Home » Mijn tropische zomer musthaves

Tropische zomer musthaves 1

Het mag dan nu even wat koeler weer zijn, maar vorige week vielen de mussen bij mij van het dak.  Het tropische zomerweer zette eindelijk goed door en wat is dat toch heerlijk! Ik ben een echt zomermens en geniet enorm van die warmte. Naast dat ik op zulke dagen lekker verkoeling zoek in een voetenbadje, heb ik nog een aantal zomerse musthaves voor je op een rijtje gezet. Leun even lekker achterover en lees mee met wat je absoluut binnen handbereik moet hebben als straks de hitte er weer aankomt!

Tropische zomer musthaves 2

Laat ik eerst maar eens beginnen met zonnebescherming. Als je dat niet bij je hebt dan is het gauw over met je zachte perzikhuidje. Ik gebruik momenteel de Sun Soul Milk spf 30 van [comfort zone] en die vind ik ontzettend fijn. Hij bevat geen parabenen, siliconen of minerale oliën en is ook nog eens waterproof. En misschien fijn voor de ‘groene’ mensen onder ons: 90% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Tof hè?

Ook heb ik sinds kort de Schwarzkopf Hairtherapy Sun Protect Shimmer Oil ontdekt. Het leuke is dat dit een zonnebescherming voor je haar is! Zeker als je droog en/of gekleurd haar hebt, zou ik dit een kans geven. Het beschermt en verzorgd je haar en het laat een mooie shimmer achter op je lokken. Ideaal voor op het strand!

Tropische zomer musthaves 4

Als ik iets moet noemen wat elke zomer steevast terugkomt, dan zijn het wel een paar slippers. Mijn winterse sloffen worden omgeruild voor teenslippers om lekker luchtig door het huis en in de tuin te kunnen lopen. Ook als je naar het zwembad of strand gaat ter afkoeling zijn deze dingen super handig! Ik gebruik ze namelijk standaard als ik naar het toilet ga, want je wilt absoluut niet met blote voeten die ruimte betreden. Brrr!

Tropische zomer musthaves 5

Deze zomer is een badpak ook mijn ultieme musthave. De afgelopen jaren heb ik alleen maar een bikini gedragen, maar dit jaar vond ik eindelijk bij Hunkemöller mijn perfecte badpak. Ik wilde er al tijden eentje, maar weet je wel hoe moeilijk het is om een mooi en goedzittend exemplaar te vinden? Enfin, ik heb mijn droombadpak gevonden en heb hem al met veel plezier gedragen!

Om mijn lichaam goed van water te voorzien, draag ik graag een flesje water met me mee. Als het even kan neem ik mijn duurzame Dopper flesje overal mee naar toe. Ik maak daar zoveel gebruik van en zeker als het heet weer is, wil je gewoon gehydrateerd blijven. Daar wordt je huid en je lichaam heel erg blij van!
Tropische zomer musthaves 3

Niets is zo vervelend als met een dikke zweetgeur rond te lopen. Ik weet het, je kunt er misschien niets tegen doen met deze hitte, maar feit blijft dat je er natuurlijk wel een beetje fris bij wil blijven lopen. Mijn favoriete zomergeur (oh, hij is zo lekker!) is de Victoria’s Secret body spray in de geur Midnight Exoctics. Het is een zomerse, zwoele geur die ik het liefste over mijn hele lichaam spray. Zo weet ik in ieder geval dat ik lekker ruik!

Wat zijn jouw zomer musthaves tijdens deze tropische dagen? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.