Bespaartips voor de arme student

Home » Bespaartips voor de arme student

39e1c5cb769b2978f7a28a2ebe3a5694

Het studentenleven is leuk: uit eten, ergens wat drinken met medestudenten, op kamers gaan en leuke cursussen volgen in je studentenstad. Maar dat kost natuurlijk allemaal geld. Hoe kun jij het beste besparen zodat je geld over houdt om aan leuke dingen uit te geven? Lees snel verder!

haar verven 4

Tip 1: highlights

Ten eerste kun je besparen op beauty. Ben je gewend om in de winter je haar te verven omdat het dan een stuk donkerder wordt met zo weinig zon? Probeer dan eens highlights in plaats van heel je haar een verfbeurt te geven. Dat is veel goedkoper. Helemaal als je een kapper vindt die studentenkorting heeft. Nog goedkoper en leuk: maak er een DIY project van. Vraag een vriendin die vaker haar haar heeft geverfd om je te helpen. Binnen no time ben je klaar! Vergeet vooral niet om met je Nexus tablet een filmpje te maken van je nieuwe look om naar al je vriendinnen te sturen. Zet je tablet in een handige universele 7 inch hoes zodat je beide handen vrij hebt voor je videoboodschap.

Tip 2: thermo-ondergoed

Als tweede kun je besparen op kleding. Een manier om dat te doen is juist door kleding te kopen, namelijk thermo-ondergoed! Door dit eenmalig aan te schaffen en te dragen onder dunne lentekleding, kom je veel goedkoper uit. Nieuwe dure winterkleding hoef je namelijk niet te kopen en je hebt het nog steeds lekker warm. Als je toch iets nieuws wilt, kun je altijd nog kijken naar accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een fleurige bandana, een goedkoop telefoonhoesje, een vrolijke malliot of een gebreide muts die je binnen kunt dragen. Als je je Honor 6 hoesje in dezelfde print koopt als je bandana ziet dat er nóg leuker uit!

waterfles groen

Tip 3: fris als water

Dan de laatste tip: water! Dit natuurlijke drankje is veel goedkoper dan al die zoete frisdranken bij de kantine. Bovendien is het veel gezonder en maakt het je kraakhelder. Door water te drinken verbetert je bloedsomloop waardoor je je beter kunt concentreren en je frisser voelt.

Als je toch water drinkt, doe dat dan ook meteen milieuvriendelijk. Kijk eens naar een waterfles, zodat je niet steeds plastic flesjes hoeft te kopen. Een glazen of roestvrijstalen is het beste. Zo weet je zeker dat er geen stofjes uit het plastic vrijkomen. Kijk voor zo’n roestvrijstalen of glazen fles eens op Waterflessenwinkel.nl. Die site check je op je nieuwe iPad natuurlijk met een milieuvriendelijk houten iPad Air 2 hoes eromheen.

Wat is jouw ultieme bespaartip?

Bron foto’s: Pinterest

003

Leave a Reply

Your email address will not be published.