New in | Geshopt & gekregen

Home » New in | Geshopt & gekregen

New in geshopt en gekregen

Afgelopen vrijdag was het zulk mooi weer, dat ik helemaal zin had om wat spulletjes voor mezelf te shoppen. Nadat we Jade van school hadden gehaald, zijn we de stad in gegaan en hebben we daar eerst op het terras een lekker ijsje gegeten. Ook shopte ik wat leuke zomer items en ontving ik een fijn pakketje voor mijn blog. Kijk je mee naar mijn nieuwe spulletjes?

Cosmopolitan mei 2015

Ik heb op dit moment geen abonnement op een blad, maar ik heb de Cosmopolitan altijd leuk gevonden. Een mooie combi tussen verhalen, beauty en fashion. Ik had zo’n zin om weer eens een blad te lezen en mijn oog viel naar lang wikken en wegen op dit blad. Gewoon even lekker weglezen met een kop thee en een pak koekjes!

Ananas ijsblokjesvorm HEMA

Vrijdag had ik door het lekkere weer de zomer in mijn bol en ging mijn hoofd direct op standje zomer. Er moesten natuurlijk ijsblokvormpjes gehaald worden voor een koud glas ijsthee of frisse limonade. Ik had gelezen dat HEMA deze leuke ananasvormpjes ging verkopen en ben gelijk even gaan kijken of ze al in de winkel lagen. En ja hoor, dat waren ze! Zijn ze niet schattig?
Essie Bikini so teeny

Bij de Etos gingen we even voor een kraamcadeautje kijken (echt een aanrader, daar hebben ze leuke babyspulletjes!), maar toen ik zag dat Essie in de aanbieding was, kon ik het niet weerstaan. Ik had zin in een fris zomerkleurtje en die vond ik in Bikini so teeny. Je kunt de kleur het beste omschrijven als hemelsblauw met een vleugje lavendelpaars. Ik vind hem zo leuk!
Victoria's Secret Secret Escape fragrance mist

Wat ik niet wist, is dat Etos ook weer de Victoria’s Secret fragrance mist’s verkocht. Hoe leuk! Ik heb natuurlijk al een aardige collectie, maar deze geur was ik nog niet eerder tegen gekomen. De geur Secret Escape bevat sheer fresia & guava flowers. Hij lijkt wel een beetje op de geur Aqua Kiss die ik van Victoria’s Secret heb, maar dan iets zoeter en warmer. Echt verrukkelijk!
Yves Rocher Glossy Lip Pen

Als laatste ontving ik per post nog een heel leuk pakketje met daarin de zes nieuwe Glossy Lip Pen’s van Yves Rocher. Ik was hier zo benieuwd naar omdat ze karitéboter bevatten die je lippen heerlijk hydrateren en daarnaast zijn ze qua kleur goed op te bouwen. Ik ben hier reuze benieuwd naar en natuurlijk gaan jullie ze terug zien in een review!

Dit waren mijn nieuwe zomeritems, ik heb er ontzettend blij mee! Van een paar kleine dingetjes kun je zo happy worden, zeker aan het begin van het weekend is het een leuke start.

Geniet van je Koningsdag vandaag en laat even weten wat jouw ultieme zomeritem is!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.