Yves Rocher Les Plaisirs Nature geconcentreerde douchegel

Home » Yves Rocher Les Plaisirs Nature geconcentreerde douchegel

Duurzaam met je verzorging omgaan is niet alleen maar fijn voor je portemonnee, het is ook nog eens heel goed voor het milieu. Yves Rocher heeft het goed bedacht en ontwikkelde de Les Plaisirs Nature geconcentreerde douchegels, die tot wel 4 keer zuiniger in gebruik zijn!

Les Plaisirs geconcentreerde douchegel

Sinds deze maand heeft Yves Rocher de nieuwe Les Plaisirs Nature geconcentreerde douchegels gelanceerd. Deze lijn bestaat uit drie verschillende geuren die elk in een flacon van 100 ml zit. Mango & Koriander, Olijf & Petitgrain en Boubonvanille zijn heerlijke geuren waar je intens van kunt genieten.

De douchegel heeft een unieke en gepatenteerde formule die dankzij het klepdopje precies de juiste dosering geeft. Echt waar! Met één ‘spuitje’ die eruit komt, kun je je hele lichaam inzepen (wel even een washandje gebruiken). In totaal kun je met deze flacon 40 keer douchen. Dit is evenveel als haar 400 ml voorganger, waarmee je meer douchegel verbruikt.

Wat zijn nu de pluspunten van dit product?

♥ De formule bestaat voor meer dan 97% uit natuurlijke bestanddelen

♥ Ph-neutraal

♥ Recyclebare flacon

♥ Bevat geen conserveringsmiddelen

♥ 50% Minder plastic

♥ Biologisch afbreekbare formule

Mango & Koriander

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen dat dit mijn favoriete geur is. Hij is lekker fris, een tikkeltje fruitig, zonder al te zoet te worden. Heerlijk!

Olijf & Petitgrain

Deze geur is wat meer ‘plantachtig’ en iets zwaarder. Hoewel hij ook geschikt voor vrouwen is, vind ik dit ook wel echt een perfecte douchegel voor mannen.

Bourbonvanille

Deze geur is echt de geur van bourbonvanille. Een tikkeltje weeïg, maar dit is wel echt de geur van vanillestokjes. Alsof je een lekkere taart aan het bakken bent!

Een beetje een druiperige foto, maar dit zijn alle drie de geuren bij elkaar. Stuk voor stuk vind ik ze lekker en dat ze ook nog eens zo zuinig in gebruik zijn, vind ik super!

Deze Les Plairis Nature geconcentreerde douchegels zijn bijvoorbeeld ook heel erg handig voor op vakante. Evenveel doucheplezier, maar het neemt beduidend minder ruimte in. Win-win!

De Yves Rocher Les Plairis Nature geconcentreerde douchegels bevatten 100 ml en kosten €3,95 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in de Yves Rocher winkels en in hun webshop.

Wat vind jij van deze nieuwe Yves Rocher geconcentreerde douchegels?

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.