Wilkinson Quattro for Women Bikini Trimmer

Home » Wilkinson Quattro for Women Bikini Trimmer
Wilkinson Quattro for Women Bikini Trimmer

IMG_2298-001

De afgelopen dagen konden we dan eindelijk genieten van het mooi zomerweer. Misschien heb je vakantie en kun je iedere dag aan het strand liggen of je als je nog werkt kun je in de weekenden genieten van een bruinbakkend zonnetje. Maar in beide gevallen zul je je moeten voorbereiden dat de kleren uitgaan. Yep, het scheermoment is aangebroken! Je bikinilijn bijwerken kan een lastig en secuur werkje zijn en laat ik daar nu net een geschikt product voor gevonden te hebben; de Wilkinson Quattro for Women Bikini.

IMG_2314

Dit apparaatje moet je eigenlijk zien als een scheermesje en klein scheerapparaatje in een. Hij is klein van formaat, maar daardoor niet minder handzaam. Doordat hij zo compact is, ligt hij lekker in de hand. Heel fijn dus! In de doos zit een witte houder met aan de achterzijde  plastic zuignappen zodat je hem in de douche aan de muur kunt hangen. Ook zit er een batterij bij.

IMG_2325

De batterij kun je in het midden van het scheerapparaat doen en daarna klik je hem zo weer op elkaar. Je zou misschien kunnen denken dat hij hierdoor niet meer onder de douche gebruikt kan worden, maar niets is minder waar. Hij is waterproof en je kunt hem JUIST onder de douche gebruiken.

Wilkinson Trimmer

Ik heb hier nog even wat gedetailleerde foto’s gemaakt om te laten zien hoe de kop van het scheerapparaat eruit ziet. De roze, plastic kop kun je eraf halen om nog preciezer haartjes weg te halen. Als je de kop erop doet kun je je bikinilijn trimmen, maar dan hou je nog wel vrij korte haartjes over. Zonder kop kun je echt alle haartjes weghalen. Het is maar net wat je prettig vind. En als je dat nog niet glad genoeg vindt, kun je er daarna nog overheen gaan met het scheermesje. Superhandig! Bij mij werkt het het prettig en zorgt het voor een glad resultaat.

IMG_2298

Zoek je nog een makkelijke en snelle manier om je bikinilijn bij te werken, dan is dit echt iets voor jou! Hij doet zijn werk goed en hij voelt ‘veilig’ in gebruik. Een pluspunt vind ik de schattige roze kleur en dat hij onder de douche te gebruiken is. Een echte aanrader!

De verkoopprijs van de Wilkinson Quattro for Women Bikini ligt rond de €12,- en is verkrijgbaar bij de drogist.

Kende jij het principe van een scheermesje en een scheerapparaat in-1 al?

Leave a Reply

Your email address will not be published.