What’s in the box? It’s YourSurprise.nl!

Home » What’s in the box? It’s YourSurprise.nl!

Yoursurprise.nl nieuw

Heb ik je nieuwsgierigheid te pakken? Ja? Mooi! Want als je dit pakketje thuis krijgt, is een ding zeker: je gaat verrast worden. En dat is superleuk, want dit cadeau is speciaal voor jou gemaakt!

Yoursurprise.com 4

Dit grote, roze pakket werd van de week bij mij thuisbezorgd. Hij komt van YourSurprise. Dit is een online winkel waar je cadeaus kunt bestellen om iemand mee te verrassen. Dat kan je moeder zijn, je vriend of je beste vriendin die wel een positief gebaar kan gebruiken.

Wat Yoursurprise speciaal maakt is dat je cadeaus kunt uitkiezen en het daarna direct kunt personaliseren. Je kunt een eigen foto toevoegen en een zelf samengestelde tekst. Zo kun je er parfum kopen,  een fotohanger, een klok met je eigen foto, bedrukte mokken of zoals ik een beautyset! De bestelling ging trouwens razendsnel. Vrijdag om 16.00u ’s middags had ik de bestelling geplaatst en zaterdag had ik het pakket al in huis. Zoek je dus een last-minute cadeau, dan ben je bij YourSurprise echt aan het goede adres!

Yoursurprise.com 2

Kun je niet meer wachten om te ontdekken wat erin zit? Ik ga het zo laten zien ;). Natuurlijk wist Beautydagboek herself wel wat erin zat, want ik had zelf de bestelling geplaatst, hihi. Maak je de grote, roze doos open dan zit er weer een andere doos in verstopt. De doos is zwart met een gepersonaliseerde wikkel. 

Yoursurprise.com 3

Ik heb er heel cheesy mijn eigen foto  opgezet met daarop de woorden Love, Peace & Happiness. En natuurlijk a lot of hearts. Zo is het een perfect cadeau voor mijn vriend. Maar ik denk dat ik de inhoud toch lekker voor mezelf hou. Naughty me. Greenland showergel lime-vanilla 2

Greenland showergel lime-vanilla

En dan natuurlijk het heerlijke cadeau waar het allemaal om draait. Een bodycare set deluxe met een lekkere douchegel met maar liefst 600ml inhoud en een bodybutter van 100ml. De geur lime-vanilla is fantastisch lekker en ik kan niet wachten totdat ik hem ga gebruiken. Jummie!

De gepersonaliseerde bodycare set deluxe lime-vanilla kost €25,95 en verzendkosten zijn €5,95 bij Yoursurprise.

Kennen jullie YourSuprise al? Geef jij wel eens een verrassingsset cadeau aan iemand?

Leave a Reply

Your email address will not be published.