Video | MAC Kelly Osbourne Dodgy Girl lipstick

Home » Video | MAC Kelly Osbourne Dodgy Girl lipstick

MAC Kelly Osbourne Dodgy Girl lipstick first impression review

Nog eventjes en dan komt de geweldige MAC collectie uit in samenwerking met Kelly & Sharon Osbourne. Moeder en dochter hebben samen een prachtige collectie neergezet en in deze video laat ik je zien hoe de matte lipstick van Kelly Osbourne in de kleur Dodgy Girl bevalt en hoe hij mij staat. Kijk gauw verder!

Bekijk de video in HD voor extra beeldkwaliteit en als je hem niet kunt zien, klik dan hier. Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste video’s dan kun je je abonneren op mijn YouTube-kanaal. Het is gratis en ik zou het erg leuk vinden!

De MAC Kelly & Sharon Osbourne collectie is te koop vanaf 31 juli in de onlineshop van MAC en vanaf 16 augustus in de MAC Pro Store en de MAC counters. De lipstick kost €19,50. 

Hieronder vind je nog een paar foto’s als je graag snel een beeld wilt hebben van de lipstick Dodgy Girl en de swatches: 

MAC Kelly Osbourne Dodgy Girl lipstick review 1 MAC Kelly Osbourne Dodgy Girl lipstick review 2 MAC Kelly Osbourne Dodgy Girl lipstick review 3 MAC Kelly Osbourne Dodgy Girl lipstick review swatch

MAC Kelly Osbourne Dodgy Girl lipstick review face lip swatch

Wat vind jij van de MAC Sharon Osbourne lipstick in Dodgy Girl? Zou je hem zelf dragen? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.