Treaclemoon The raspberry kiss bath & shower gel

Home » Treaclemoon The raspberry kiss bath & shower gel

Treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel review 1

Douchen is voor mij een ontspannen momentje. Je spoelt de dag van je af en gaat met een relaxt gevoel naar bed. Het liefste gebruik ik dan ook allemaal lekkere spulletjes om me zo fijn mogelijk te voelen. Hoewel ik kruidige geuren ook heel lekker vind, hou ik toch wel het meest van zoete, foody geuren. En laat ik dat nou net in mijn nieuwe Treaclemoon the raspberry kiss bath and shower gel vinden! Lees je mee?

Treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel review 2

The raspberry kiss

Deze volle fles is behoorlijk aan de maat. Nog niet eerder heb ik ooit een douchegel in huis gehad met maar liefst 500ml(!) om me mee in te zepen. En laat ik dat toevallig niet zo erg vinden met deze verrukkelijke geur. The rapsberry kiss is namelijk heerlijk zoet en is nog het beste te omschrijven als een lekker frambozenijsje die een beetje aan het smelten is. Jum! Hij is zoet, maar niet chemisch of snoepjeszoet. Nee, hij is vrij natuurlijk en er komt veel geur van af.

Treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel review 3 Treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel review 4

Omdat de flacon zo’n grote hoeveelheid bevat, ben ik blij om te zien dat er een goede doseerdop op zit. Het gat is niet te groot en onverwachte kliedertaferelen zijn me dan ook gelukkig bespaard gebleven. Treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel review 5

De Treaclemoon The raspberry kiss bath and shower gel is heerlijk van geur en ik geniet met volle teugen van mijn douchebeurt. De hele doucheruimte is gevuld met de geur van frambozenijsjes en daar is niks mee mee, haha. Ik wordt hier in ieder geval heel erg blij van en hij irriteert mijn huid gelukkig ook niet. Ik ben nu nog nieuwsgieriger geworden naar de andere geuren van Treaclemoon en neem er zeker nog eentje mee als ik bij de Albert Heijn langskom!

Treaclemoon bath and shower gel is te koop voor €4,95 bij bijna alle Albert Heijn filialen. Check hier jouw dichtstbijzijnde winkel.

Wat vind jij van deze Treaclemoon bath and shower gel? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.