Treaclemoon shower gel & body butter

Home » Treaclemoon shower gel & body butter

Treacle moon Warm apple pie hugs bath and showergel the raspberry kiss body butter review 1

Zet mij een paar schattige items voor en ik compleet verkocht. Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen en daar is het vrolijke merk Treacle Moon geen uitzondering op. Misschien komt de verpakking je bekend voor en zit je stiekem te denken “Maar wat lijken die verpakkingen toch op die van Philosophy!”. Euhm….ja, ik zie ook zeker de vergelijking. Gelukkig doet dit niets af aan het product, want budget zijn deze toppers wel degelijk. Kijk je mee naar de review?

Treacle moon Warm apple pie hugs bath and showergel review 1

Treacle moon Warm apple pie hugs bath and showergel review 2

Warm Apple Pie Hugs bath and shower gel

Treacle Moon is een merk wat redelijk goed verkrijgbaar is. Was het tot voor kort alleen nog in Albert Heijn XXL filialen te koop, nu kun je ook gerust de Etos binnen lopen om je portie Treacle Moon te halen. De bath and shower gel is denk ik het bekendste product van dit merk, maar er zijn ook bodylotions, bodybutters, bodyscrubs en handzepen te koop. De geur die me gelijk aansprak was Warm Apple Pie Hugs. Als dat niet aantrekkelijk klinkt!

De geur is precies zoals je zou verwachten; een warme, foody geur die precies naar de romige, zoete vulling van appeltaart ruikt. Jum!

Treacle moon Warm apple pie hugs bath and showergel review 3

In gebruik is de douchegel echt heerlijk. Ik vind de geur ontzettend lekker en geniet met volle teugen van mijn douchesessie. Alhoewel er niet heel veel ‘goede’ ingrediënten inzitten zoals sodium laureth sulfate en parfum, heb ik er geen last van met mijn gevoelige huid. Hij is fijn!

Treacle moon the raspberry kiss body butter review 1

Treacle moon the raspberry kiss body butter review 3

The Raspberry Kiss body butter

Ik ben dol op bodybutters! Ik heb zo’n droge huid dat ik echt een volle en rijke crème nodig heb om mijn velletje van de juiste voeding te voorzien. Gelukkig heb ik altijd een goede voorraad in mijn kast liggen, want bij mij gaan ze er snel doorheen. Deze bodybutter heeft een lekkere, romige structuur en smeert goed uit. Hij verdeelt prima en ruikt als extraatje ook nog eens heerlijk naar frambozen. Het is alsof je een lekkere vruchtenyoghurt op je smeert, haha. Niet ècht opeten hè?

Treacle moon the raspberry kiss body butter review 2

De ingrediënten zijn lekker verzorgend. Zo zie ik glycerine (houdt het vocht van je huid vast) staan, shea butter (voedt je huid goed) en paraffinum liquidum (soepele soort vaseline). Er is soms nogal eens wat opspraak over het laatstgenoemde ingrediënt, maar ik gebruik dit goedje dagelijks op aanraden van mijn dermatoloog als aanvulling voor mijn extreem droge (eczeem)huid. Voor mensen met een hele droge huid is dit juist een fijne aanrader om de huid vet te houden. Mocht je nou een hele vette huid hebben, dan kan ik me voorstellen dat het wat teveel van het goede is, maar dan zou ik je überhaupt geen bodybutter aanraden, hihi. Veel te vet!

Treacle moon Warm apple pie hugs bath and showergel the raspberry kiss body butter swatch 1

Links zie je de body butter en rechts de groene bath and shower gel. En ja, er zit nog een gouden swatch op mijn hand, vergeten eraf te halen!

Zowel de bath and shower gel als de body butter bevallen me enorm goed. Ik vind vooral de geur een groot pluspunt. daardoor geniet ik extra van mijn dagelijkse verzorging en geeft het me een positieve boost voor de dag. De douchegel verfrist me, irriteert mijn huid niet en is echt een sensatie onder de douche. De body butter is een heerlijke verzorging voor de droge huid en ruikt lekker naar frambozenyoghurt. It makes me happy!

♥ Treacle Moon body butter €4,95

♥ Treacle Moon bath and shower gel €4,95

Treacle Moon is te koop bij Albert Heijn XXL supermarkten en de Etos.

Wat is jouw favoriete douchegel en bodybutter? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.