The Body Shop | Body butters

Home » The Body Shop | Body butters
The Body Shop | Body butters

IMG_5330-001

Wat ben ik toch fan van de bodybutters van The Bodyshop. Toen ik afgelopen kerst kennis maakte met deze heerlijke botertjes in een speciale kersteditie was ik om. Ik moest en zou weer eens wat aanschaffen in deze winkel. Maar autsj..ze zijn niet goedkoop! Gelukkig werd ik per e-mail geattendeerd op de sale bij The Bodyshop. Ik trok dus een sprintje naar de stad en kwam met een goed gevulde tas weer naar buiten. Kijk je mee naar een fruitmix van mango, frambozen en papaya?

IMG_5334

In The Bodyshop hier in Groningen waren de bodybutters met de geur papaya, raspberry, blueberry, passion fruit en sweet lemon met 50% korting te koop. Ik kocht zelf twee grote verpakkingen (250ml) in papaya en raspberry. De drie kleintjes (50ml) zijn in de geur mang0 en deze waren 2+1 gratis.

IMG_5331

De bodybutters zijn bedoeld voor de droge huid en voeden enorm goed. Ik heb in de zomer ook een droge huid, dus ik gebruik ze gewoon het hele jaar door. Ik heb echt nog nooit zulke goede bodybutters ergens anders gezien, The Bodyshop onderscheidt zich daarmee echt. Ik heb een gevoelige huid en ik heb totaal geen last van de bodybutters. Daarnaast ruiken ze heerlijk! Alsof er echt fruit in zit. Je zou ze haast opeten ;).

IMG_5329

Kost een bodybutter normaal gesproken €16,-, ik betaalde nu voor een grote pot van 250 ml €8,-. Voor de drie kleintjes samen telde ik €6,- (2+1 gratis) neer. Wat mij betreft echte aanraders. Ga gauw kijken zou ik zeggen!

Heb jij al eens een bodybutter van The Bodyshop geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published.