Review | The Body Shop 24 Happy Days Deluxe Advent Calendar 2016

Home » Review | The Body Shop 24 Happy Days Deluxe Advent Calendar 2016

the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-1

Echt waar. Er is geen betere manier om in de feeststemming te komen voor de kerstdagen dan met een adventskalender. Ieder jaar kijk ik hier naar uit om vanaf begin december elke dag een vakje open te mogen maken, want hoe leuk is het om verrast te worden met een mooi beautyproduct? The Body Shop is een koning in het maken van luxe adventskalenders en bof ik even dat ik jou alvast de 24 Happy Days Deluxe Advent Calendar van 2016 mag laten zien!

the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-2

The Body Shop Advent Calendars

Dit jaar bestaat The Body Shop 40 jaar en dat mag gevierd worden met maar liefst drie verschillende adventskalenders. Er is een Advent Calendar van €75,-, een Deluxe Advent Calendar van €100,- (die ik je in dit artikel laat zien) en als laatste is er een Ultimate Adent Calendar van €115,-. Je kunt het dus zo luxe maken als je zelf wilt!

Wist je trouwens dat The Body Shop 15 jaar geleden zelf begonnen is met het maken van een adventkalender? Ze creëerden deze zelf in hun winkels door alle 24 producten in cadeaupapier te verpakken en daarbij kaarten te knippen. Sinds die tijd is de oorspronkelijke adventskalender uitgegroeid tot een trendsetter in de beauty-industrie. Origineel hè?

En wat je ook zeker niet mag vergeten is dat je met de aankoop van elke adventskalender je mee helpt om een vierkante meter van het regenwoud te herstellen en wilde dieren te beschermen. Je centjes worden dus ook nog eens goed besteed!
the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-3

Nou, laten we de kalender eens open maken! De doos is gemaakt van stevig karton en maak je open door middel van een strik. Het ziet er luxe uit en het is een ware traktatie. Als je hem open maakt zie je 24 verschillende doosjes in diverse maten. Prachtig! the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-4

Nu zal ik niet alles verklappen wat er in zit, maar om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, ga ik vijf verschillende vakjes open maken. Ik kies voor nummer 1, 9, 13, 19 en 23.

the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-6 the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-5

Aan alles is gedacht, want zelfs op de zijkant van de doosjes staat in het Engels en Frans een tekst bedrukt waaraan je kunt raden wat voor cadeautje er in zal zitten. Super leuk!
the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-7

Ik heb bewust niet gekeken van te voren wat er in de doosjes zit en toevallig viste ik er heel wat make-up uit. In doosje nummer 1 zit een Spiced Apple shower gel (60ml), in nummer 9  een Lash & Brow comb (kammetje), in nummer 13 zit een Eyelash curler, in nummer 19 een Eye Definer in black en in doosje nummer 23 een Nail polishing block.

Natuurlijk zitten er ook verzorgingsproducten in zoals body butters, maskers en lotions. Maar als je de kalender nog wilt kopen, lijkt het me niet zo fijn om alles al te weten. Mocht je het toch wèl willen weten dan moet je even doorscrollen naar beneden, want daar staan alle producten beschreven.

the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-9

Een greep van wat er nog meer in de Deluxe Advent Calendar zit.

the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-10

Wil je echt weten wat er precies allemaal in de Deluxe Advent Calendar zit, dan kun je hierboven lezen welke producten dit zijn.

the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-12

Wil je weten wat er in de ‘basis’ Advent Calendar zit, dan kun je dit hier lezen.

the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-11

En dit zit er in de Ultimate Advent Calendar. Wat een luxe hè? Dit is wel pure verwennerij!

the-body-shop-24-happy-days-deluxe-advent-calendar-review-unboxing-8
Conclusie

Ik vind The Body Shop 24 Happy Days Deluxe Advent Calendar 2016 een prachtig cadeau om aan te schaffen. Het is een luxe en ontzettend mooie kalender om af te tellen naar de kerstdagen en te genieten van de schitterende cadeautjes die erin verstopt zitten. De producten zijn divers en er zit een goede balans tussen verzorging, make-up en beautytools in om jouw beautyritueel compleet te maken. Zo kun je op een fijne manier kennis maken met een heleboel producten van The Body Shop en kun je alles lekker uitproberen tijdens de decembermaand.

Is het een hoop geld? Absoluut! Maar dat neemt niet weg dat je daar prachtige (en goed bruikbare) producten voor terugkrijgt. Het is een grote uitgave in één keer, maar dit is genieten 2.0! Hou jij van eerlijke producten die dierproefvrij zijn en bijdragen om het regenwoud te herstellen? En hou jij van heerlijke beautyproducten? Dan weet ik zeker dat je hier heeeeel blij van gaat worden!

The Body Shop Avent Calendars zijn vanaf nu te koop in de winkels van The Body Shop en in hun webshop.

♥ Advent Calendar €75,-.

♥ Deluxe Advent Calendar €100,-.

♥ Ultimate Advent Calendar €115,-.

Ga jij dit jaar ook voor een adventkalender? 

handwritten-liefs-lisetDit artikel bevat een product die ter beschikking is gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.