Smashbox Brow Tech shaping powder in Dark Brown

Home » Smashbox Brow Tech shaping powder in Dark Brown

Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review 3

Mooie, volle en dikke wenkbrauwen zijn helemaal in. Kijk maar naar topmodel Cara Delevingne met haar statement brows! Nu zijn die van haar natuurlijk niet voor iedereen haalbaar, maar een stel strakke en aanwezige wenkbrauwen kun je wel faken. Ik test vandaag de Smashbox Brow Tech Shaping Powder om je een handje te helpen!

Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review 4 Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review 5

Brow Tech Shaping Powder in Dark Brown

Het eerste wat opvalt aan deze verpakking is dat hij precies op een eyelinerpotje lijkt. Alleen zit er bij deze geen vloeibare eyeliner in, maar losse poeder!

De Brow Tech Shaping Powder zorgt ervoor dat zelfs je wenkbrauwen in close-up er goed uitzien. Zo kun je met de Shaping Powder kale plekjes heel goed opvullen zodat ze gelijk meer volume hebben en op echte haartjes lijken.

Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review 6 Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review 7

Gebruik

De applicator ziet eruit als een penseeltje, waar je fijne lijntjes mee kunt zetten. Heel prettig! Voor gebruik is het handig dat je het potje schudt en daarna het penseeltje eruit haalt. Tik hem dan goed af om overtollig poeder af te schudden. Hierna kun je beginnen met het invullen van je wenkbrauwen. Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review 8

De kleur die ik ontvangen heb, is Dark Brown. Er zijn in totaal vier kleuren verkrijgbaar: Blonde, Taupe, Brunette en dus degene die ik review, de kleur Dark Brown. Het penseeltje kan zowel dunne als dikke lijntjes zetten. De pigmentatie is goed en de kleur heeft een mooie, koele ondertoon. Perfect voor een natuurlijke look!
Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review def 1

De test

Hierboven zie je mijn wenkbrauw(en) zonder dat ik er iets aan gedaan heb. Ze zijn zwart van kleur, maar zijn niet helemaal strak en kunnen daar wel iets voor gebruiken.
Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review def 2

Hier heb ik de Brow Tech Shaping Powder aangebracht. Ik ben begonnen met het invullen van het hoogste punt om die goed strak te krijgen. Daarna ben ik het einde gaan invullen. Het resultaat zijn mooie, volle wenkbrauwen die er een stuk strakker uitzien!

Nu zou je denken dat Dark Brown precies goed voor mijn haartjes zouden zijn, maar hij is net een tikkeltje te donker. Ik vind het persoonlijk iets te hard staan. Brunette zou dan de perfecte kleur voor mij zijn!

Smashbox Brow tech shaping powder dark brown review collage

Het resultaat mag er zeker weten zijn. Ik vind dat het aanbrengen met het penseeltje even wennen is omdat ik een schuin kwastje gewend ben, maar hij zet prachtige, natuurlijke streekjes zodat het niet lijkt alsof je hele neppe wenkbrauwen hebt. En het blijft de hele dag zitten, pluspunt!

De Smashbox Brow Tech Shaping Powder is vanaf januari 2016 te koop voor €24,- bij Douglas.

Hoe vind jij deze manier van je wenkbrauwen invullen? Ga jij hem halen? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.