Scholl Velvet Smooth Wet & Dry elektrische voetvijl

Home » Scholl Velvet Smooth Wet & Dry elektrische voetvijl

Scholl Velvet Smooth wet & dry review 1

Yay, de zomer is begonnen! Maar dat betekent ook dat je voeten weer gezien mogen worden. Als je daar nog niet klaar voor bent, dan is er werk aan de winkel! Vandaag laat ik je kennis maken met de Scholl Velvet Smooth Wet & Dry voetvijl die jouw voeten in een handomdraai weer zijdezacht en zonder eelt laten aanvoelen.

Scholl Velvet Smooth wet & dry review 2

Velvet Smooth wet & dry voetvijl

De Velvet Smooth wet & dry voetvijl zorgt voor zijdezachte voeten en belooft makkelijk in gebruik te zijn. Zo is de voetvijl oplaadbaar, draadloos en kan droog in bad of onder de douche worden gebruikt. Hierdoor maakt hij harde huid moeiteloos glad. Dit klinkt mij goed in de oren, want als dit echt zo goed werkt, kun je veel geld besparen op de pedicure.

Daarnaast ziet hij er echt geweldig leuk uit. Dat kleurtje is prachtig! Een frisse, lichtblauwe kleur met witte details. Het spreekt me direct aan en mijn interesse wordt gewekt om hem te gebruiken. De roller ziet er ook goed uit. Het lijken haast wel een soort suikerkristalletjes!

Scholl Velvet Smooth wet & dry review 6 Op de linker foto ziet je de aan/uit knop op de voorkant zitten. Het rondje is bedoelt om hem aan te zetten en het bovenste icoontje met streepjes is om te kunnen wisselen tussen twee snelheden.

Op de rechter foto zie je twee zilveren ovalen rondjes zitten. Deze zijn magnetisch en kun je op de oplader leggen zodat hij goed vast blijft zitten.
Scholl Velvet Smooth wet & dry review 5

Bij het eerste gebruik is het belangrijk dat je hem eerst volledig oplaadt. Daarna kun je van start! Omdat ik zelf maar een klein beetje eelt op mijn voeten heb zitten, vond ik het een grotere uitdaging om een proefpersoon te zoeken die meer ‘eeltproblemen’ heeft dan ik. De volgende foto bevat blote voeten met eelt, dus als je daar niet zo goed tegen kunt, dan moet je maar even snel door scrollen naar het einde van dit artikel ;).

Scholl Velvet Smooth wet & dry review voor resultaat 1

Zoals je kunt zien heeft deze persoon behoorlijk veel last van droge eelt. Het begint haast te schilferen. Een mooie kans om de Velvet Smooth wet & dry te testen. Oké, laten we dit varkentje wassen!

Scholl Velvet Smooth wet & dry review na resultaat

Na zo’n kleine tien minuten was ik klaar en is dit het eindresultaat. Best goed toch? Wat zeg ik, hartstikke goed! Al het eelt is eigenlijk verdwenen en een gezond laagje is overgebleven. Daarna heb ik de hielen goed ingesmeerd met het Velvet Smooth dagelijks hydraterend serum die ik hieronder ook review.
Scholl Velvet Smooth wet & dry review resultaat 1

Om het verschil nog even goed te laten zien, plaats ik de voor en na foto naast elkaar. Als je je voeten hierna gewoon steeds even onderhoudt dan worden je voeten steeds mooier en zachter. Zo kun je de zomer weer door!

Scholl Velvet Smooth dagelijks hydraterend serum review 1

Velvet Smooth dagelijks hydraterend serum

Het Dagelijks hydraterend serum kun je dagelijks gebruiken en bevat Hyaluronzuur, Groene kaviaar en Pentavitin. Zo zorgt hyaluronzuur ervoor dat het water beter vasthoudt in de huid. Van Pentavitin is bekend dat het zich goed bindt aan de keratine in de huid, waarmee het de natuurlijke vochtbalans van de huid helpt te beschermen. Het is uitermate geschikt voor een droge huid en heerlijk als je net de Smooth Velvet wet & dry voetvijl hebt gebruikt.

Scholl raadt aan om het serum niet te gebruiken op een geïrriteerde huid of met open wondjes.

Scholl Velvet Smooth dagelijks hydraterend serum review 2

Het serum maakt de droge huid op je voeten heerlijk zacht en het ruikt ook nog eens heerlijk. Zo lekker om dit aan het einde van je dag en na het gebruik van de voetvijl op je voeten te smeren.

Conclusie

Ik denk dat het al duidelijk is: ik ben enthousiast! De Smooth Velvet wet & dry voetvijl maakt echt korte metten met hardnekkige eelt. Voeten zien er daarna gelijk een stuk beter uit en vooral na het insmeren van het Smooth Velvet dagelijks hydraterend serum zijn je voeten weer toonbaar en zacht.

Dat de voetvijl elektrisch is, vind ik een groot voordeel. Geen batterijen die vervangen moeten worden en hij is daardoor ook nog eens geschikt voor onder de douche. Zo heb je ook het minste last van het stof (of eigenlijk eelt) wat van je voeten afkomt.

Het bespaart je ook nog eens een hoop geld, want in gebruik (na 3 à 4 keer gebruik heb je het er al uit) is deze elektrische voetvijl een stuk voordeliger dan de pedicure. De rollertjes zijn trouwens ook te vervangen en voor €19,95 kun je een setje kopen met twee nieuwe rollertjes. Handig!

De Scholl Velvet Smooth wet & dry voetvijl kost €59,95 en het Velvet Smooth dagelijks hydraterend serum (30ml) kost €8,49. De producten zijn te koop bij de drogist, maar ook via bol.com.

Wat vind jij van de nieuwe Scholl Velvet Smooth wet & dry voetvijl? Zou je hem zelf gebruiken? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.