Rituals | The Ritual of Anahata & Private collection

Home » Rituals | The Ritual of Anahata & Private collection

Rituals komt dit najaar met wel een hele fijne limited editon collectie. The Ritual of Anahata is geïnspireerd op de eeuwenoude chakrafilosofie uit India. Anahata, het hartchakra, staat voor compassie en vriendelijkheid. Open je hart en laat de energie vrij stromen. Een collectie naar mijn hart!

The Ritual of Anahata

De nieuwe limited edition collectie van Rituals, The Ritual of Anahata, bevat een combinatie van ingrediënten die helpen te onthaasten en in balans te blijven.

Als je jezelf de ruimte gunt om het rustiger aan te doen, kan dit helpen om je leven weer in balans te brengen en schoonheid en geluk te vinden in de kleinste dingen. De nieuwe wintercollectie bevat palissander en staat bekend om zijn heerlijke geur, kalmerende eigenschappen, helpt het stressniveau te verlagen en je stemming te verbeteren.

Dit kan ik echt goed gebruiken! Ik ontving twee producten uit de Rituals The Ritual of Anahata collectie en een Wild Fig scented candle uit de Private collection.

The Ritual of Anahata foaming shower gel (200 ml) – €8,50

Grote kans dat je al bekend bent met het concept van een foaming shower gel. Maar mocht je dit nog niet zijn; het is een eigenlijk een soort scheerschuimbus waarin gel zit, die eruit komt met een druk op de knop. Heel simpel en doeltreffend!

Breng je vervolgens deze gel in contact met water, dan verandert het in een rijk, ontspannend schuim om je lichaam mee te reinigen.

De geur Rosewood & Pine kan ik het beste omschrijven als de geur van dennen, met het zachte houtaroma van palissander. Beide ingredienten hebben een stimulerende werking en helpen je hart, lichaam en ziel te ontspannen.

Hij is echt heerlijk voor onder douche en is zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Je kunt er dus lekker samen van genieten!

The Ritual of Anahata fragrance sticks (230 ml) – €24,50

Laat ik maar gelijk bekennen dat ik nog nooit zo’n grote geurstokjesfles heb gezien! Hij bevat maar liefst 230 ml, waardoor je echt een paar maanden lang van de geur kunt genieten.

Ik heb hem nu in mijn woonkamer staan en ik vind hem heerlijk ruiken. Het is geen zware geur, maar een zachte geur van dennen en het zoete van het houtachtige aroma van rozenhout. Het fijne is dat hij niet alleen maar lekker ruikt, maar ook echt een mooie toevoeging is aan je interieur. Hij is stylish zéér verantwoord!

Private collection – Wild Fig scented candle – €29,50

De Wild Fig scented candle komt uit de Rituals Private collection en is ook van een lekker groot formaatje. Hij bevat 360 gram en dat is echt luxe! Hij heeft maar liefst 60 uur brandtijd, dus je kunt er ook echt voor langere tijd van genieten.

De scented candle is een luxe, rijk aromatische geurkaars op basis van verse vijg en bevat 70% natuurlijke was. De geur Wild Fig doet je denken aan verse vijg op warme dagen en rijpe zomervruchten uit het Verre Oosten. Ik kan het zelf moeilijk uitleggen, maar dit is een warme geur, zonder zwaar te worden. Het is een uitgebalanceerd parfum die je huis doet vullen met een aangename geur.

Krijg je bezoek, dan moet je deze zeker even aanzetten!

Conclusie

Ik ben echt enorm enthousiast over deze drie producten. De Rituals The Ritual of Anahata foaming shomer gel is een verademing voor je dagelijkse ontspanning onder de douche.  Hiermee wil je echt ontspannen!

De fragrance sticks zijn een subtiel parfum voor je woonkamer (of welke kamer dan ook). Het is fijn binnenkomen als je aan het einde van de dag thuiskomt. Ook de Wild Fig scented candle uit de Rituals Private collection is een aanrader. Hij is warm en fris tegelijk, maar nooit overheersend.

Ik kan je eerlijk waar geen favoriet aanwijzen. Ze zijn het alledrie voor mij!

De Rituals The Ritual of Anahata collectie is limited edition en is vanaf nu vekrijgbaar in de Rituals winkels en in hun online shop. De Private collection zit vast in het assortiment.

Ken jij deze producten al? Waar ben jij benieuwd naar? 

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.