Review | Vichy Slow Âge Nuit nachtcrème

Home » Review | Vichy Slow Âge Nuit nachtcrème

Vichy Slow Âge Nuit review

Ouder worden we allemaal. Echt waar, je kunt je er niet tegen verzetten. En dat is maar goed ook! Een beetje karakter in je gezicht staat niemand verkeerd. Maar een fijne verzorging voor de nacht helpt echt om je huid te laten herstellen en te voeden, dus ik smeer er lekker op los. De laatste tijd gebruik ik de nieuwe Vichy Slow Âge Nuit die je zowel als nachtcrème en als voedend masker kunt gebruiken!

Vichy Slow Âge Nuit review

Vichy Slow Âge Nuit (50 ml) – €30,35

De tijd waar we momenteel in leven is er maar een drukke. We vliegen van hot naar her en hebben afspraak na afspraak. Niet te vergeten dat je ook nog een sociaal leven hebt! Je kunt je dan wel voorstellen dat onder andere stress, vermoeidheid, uv-stralen en vervuiling, factoren gaan worden die je huid futloos en grauw kunnen maken. Je huid heeft het best te verduren soms!

Gelukkig heeft Vichy hier een oplossing voor. Zij ontwikkelde de Vichy Slow Âge Nuit nachtcrème die je helpt om jouw huid te hertellen en voor te bereiden op de schadelijke invloeden van de dag. Resveratrol speelt hierin een belangrijker rol; dit is een antioxidant in de Slow Âge Nuit die deze factoren aanpakt.

Maar het is ook een fris masker! Je kunt hem in dit geval in een dikke laag op je gezicht smeren en hem voor 10 minuten laten intrekken. Het overtollige haal je er daarna af of je masseert hem nog eens extra goed in om je huid die hydratatieboost te geven.

Vichy Slow Âge Nuit

Herstellen & Resultaat

Misschien is het goed om te noemen dat de geur er eentje is waar je wel van moet houden. Hij is nogal kruidig/medicinaal van geur en doet me denken aan de smeerseltjes van vroeger die mijn oma gebruikte tegen verkoudheid. Dit is heel persoonlijk, dus probeer van te voren even te ruiken of dit bij je past.

De crème heeft een geltextuur waardoor hij lekker fris en koel aanvoelt. De kleur is opmerkelijk te noemen: bruin! Hij is doorzichtig en heeft een karamelkleurtje.

Dan naar mijn ervaring! De eerste keer dat ik deze nachtcrème gebruikte, merkte ik dat mijn bloedsomloop geactiveerd werd. Dit uitte zich bij in het roder worden van de huid doordat mijn adertjes meer zichtbaar werden. De volgende dag werd ik wakker met een zachte huid en zag mijn huid er niet meer rood uit. Mijn gezicht voelt stevig en glad aan.

Vichy Slow Âge Nuit

Prijs en verkrijgbaarheid

De Vichy Slow Âge Nuit is een nachtcrème en masker in één. Dat kan heel handig zijn als je wekelijks net even wat meer voeding aan je huid wilt geven.

Het effect op mijn huid is dat hij meer stevigheid geeft en haar gladder aan laat voelen. Mijn huid voelt ook goed gehydrateerd. De geur is niet helaas niet zo mijn ding, maar dat is geheel persoonlijk.

Of het een baanbrekend en verbluffend resultaat geeft? Dat jammer genoeg niet, maar hij is wel heerlijk fris qua textuur om aan te brengen en geeft je huid de hydratatie en bescherming die het nodig heeft.

De Vichy Slow Âge Nuit is te koop bij verschillende apotheken en via sommige websites, zoals Mijnhuidonline. De prijs kan per aanbieder verschillen, maar ligt rond de €30,35.

Wat is jouw aanrader qua nachtcrème? Wat doet het voor jouw huid? 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.