Review | The Bodyshop Strawberry Festive Picks 2016

Home » Review | The Bodyshop Strawberry Festive Picks 2016

the-bodyshop-strawberry-festive-picks-review-1

Glanzende kerstballen, rode strikjes en witte lichtjes in de kerstboom. Laat die kerst maar komen! Ik heb behoorlijk wat voorpret van de feestelijke decembermaand omdat alle kerstcollecties nu druppelsgewijs binnenkomen. Op het event van The Bodyshop kreeg ik een prachtige goodiebag mee en daar zat deze Strawberry Festive Picks geschenkset in. Zal ik hem voor je openmaken?

the-bodyshop-strawberry-festive-picks-review-2

The Bodyshop Strawberry Festive Picks is een geschenkset naar mijn hart. De geur van aardbeien staat hier centraal en dit zijn behoorlijk sappige! Als je de doos opent komt de geur je tegemoet en is geweldig lekker. Niet chemisch of nep – nee hoor – dit zijn gewoon echte aardbeien.

De verpakking is een streling voor het oog. Gewoon super kerstig en een perfect cadeau om weg te geven. De set bevat in totaal vijf producten en ik heb ze allemaal voor je getest!

the-bodyshop-strawberry-festive-picks-strawberry-showergel-review

Strawberry Shower Gel – 250 ml

De douchegel ruikt – hoe kan het ook anders – naar aardbeien. Je hult je haast in aardbeiensnoepjes met deze lekkere flacon! Ik vind hem oppeppend voor de geest, wat natuurlijk ontzettend goed uitkomt in de vroege ochtend. Ik word heel erg blij van deze geur en hij laat mijn huid heerlijk ruiken en schoon achter.
the-bodyshop-strawberry-festive-picks-body-butter-review

Strawberry Body Butter – 50 ml

De bodybutters van The Bodyshop zijn al jaren favoriet bij mij. Ik heb een droge huid en deze werken gewoon als een tierelier! Deze Strawberry variant vind ik dan ook lekker zoet en heerlijk verzorgend voor de kurkdroge huidjes.

the-bodyshop-strawberry-festive-picks-strawberry-body-polish-review

Strawberry Softening Body Polish – 75 ml

Zo’n Softening Body Polish klinkt heel chique en luxe, maar eigenlijk is het een ander woord voor scrub! Wat wel anders is aan deze Body Polish is dat hij mild en zacht is en totaal geen schuureffect geeft op je huid. Daarom is dit echt een favoriete scrub van me geworden, hij is gewoon heerlijk en geeft je dat ontspannende gevoel voor onder de douche. En qua geur zou je hem haast op willen eten!
the-bodyshop-strawberry-festive-picks-strawberry-soap-body-polish-body-butter-swatch-review

Links boven zie je de Shower Gel, rechts boven (met pitjes) de Softening Body Polish en onderaan de Body Butter.

the-bodyshop-strawberry-festive-picks-bath-lily-review

Strawberry Bath Lily

Ook zit er een heerlijke Bath Lily in, ook wel bekend als de doodnormale douche puff. Ik heb zelf nog nooit zo’n ding gebruikt, maar ik ben nu om. Wat een schuim creëer je hiermee als je een drupje van de Shower Gel erin gooit. Daarna kun je jezelf lekker inzepen, heerlijk! Wel zou ik adviseren om dit niet iedere douchebeurt te gebruiken. Hij geeft toch een licht ‘scrubbend’ effect en dat zou kunnen irriteren als je er gevoelig voor bent. the-bodyshop-strawberry-festive-picks-strawberry-soap-review-1

the-bodyshop-strawberry-festive-picks-strawberry-soap-review-2

Strawberry Soap – 100 g

Als laatste zit er in de geschenkset een blok zeep. Ja, een blok! Nu gebruikte ik vroeger (toen ik nog geen douchegels kende, ja echt!) vaak zo’n blokje om me mee te douchen. Het gaf me dus weer even zo’n nostalgisch gevoel. Hij ruikt lekker, wel minder sterk dan de douchegel, maar alsnog is hij fijn van geur.

the-bodyshop-strawberry-festive-picks-review-3

The Bodyshop Strawberry Festive Picks is een fijne geschenkset voor de feestdagen. Ik vind het leuk verpakt met zo’n mooie doos en strik en de producten die er in zitten zijn gewoon heel bruikbaar. Eigenlijk kan ik geen echte favoriet noemen uit deze set, want ze zijn allemaal stuk voor stuk heel fijn!

The Bodyshop Strawberry Festive Picks is vanaf 1 november 2016 te koop voor €25,- bij The Bodyshop winkels en in hun webshop.

Wat is jouw favoriete product van The Bodyshop?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.