Review + sneak peak L’Occitane advent calendar 2016

Home » Review + sneak peak L’Occitane advent calendar 2016

loccitane-advent-calendar-kalender-2016-review-2

Wanneer de nachten kouder worden en de herfstblaadjes van de bomen vallen, weet ik dat de decembermaand er gauw aan komt. En wat een geluk: het is december! We mogen weer aftellen naar de kerstdagen en hoe kun je dat gezelliger doen dan met een adventskalender? Dit jaar open ik de vakjes van de L’Occitane advent calendar 2016 en ik laat je zien wat er in zit!

loccitane-advent-calendar-kalender-2016-review-1

Vorig jaar liet ik ook de adventskalender van L’Occitane zien en dit jaar ziet hij er weer net zo prachtig uit. De kalender is getekend door Kanako, illustratrice van My Little Paris, en heeft er een ware verrassing van gemaakt.  Je kunt weer genieten van 24 L’Occitane geschenkjes zoals hand creams, parfums, shower gels of leuke kerstaccessoires.

loccitane-advent-calendar-kalender-2016-review-9

Om jou alvast een idee te geven van wat je kunt verwachten van deze advent calendar, kun je hieronder lezen wat er precies allemaal in zit. Ook op de achterkant van de kalender kun je alvast spieken wat er allemaal in zit.

♥ Aromachology Relaxing Shower Gel 35ml
♥ Aromachology Repairing Shampoo 35ml
♥ Shea Butter Body Milk 30ml
♥ Shea Butter Ultra Rich Face Cream 10ml
♥ Almond Hand Cream 10ml
♥ Pivoine Hand Cream 10ml
♥ Shea Butter Shower Cream 30ml
♥ Cherry Blossom Shimmering Body Lotion 35ml
♥ Verbena Shower Gel 30ml
♥ Roses et Reines Hand Cream 10ml
♥ Almond Shower Oil 35ml
♥ Thé Vert & Bigarade Shower Gel 30ml
♥ Jasmin & Bergamote Shower Gel 30ml
♥ Verbene Refreshing Towel
♥ Cherry Blossom Shower Gel 35ml
♥ Shea Butter Hand Cream 10ml
♥ Verbena Leaf Soap 25g
♥ Cherry Blossom Eau de Toilette 7,5ml
♥ Verbena Hand Cream 10ml
♥ Immortelle Essential Water 30ml
♥ Shea Butter Foot Cream 10ml
♥ Shea Butter Micellair Water 30ml
♥ Almond Milk Concentrate 20ml
♥ Almond Soap 50g loccitane-advent-calendar-kalender-2016-review-3

De kalender moet je eigenlijk zien als een soort boek die je openklapt en laat een winkeltje zien waarin de producten van L’Occitane worden gemaakt, ingepakt en verkocht. Heel schattig! Het geeft mij echt zo’n nostalgisch gevoel van vroeger. loccitane-advent-calendar-kalender-2016-review-4 loccitane-advent-calendar-kalender-2016-review-5

Het is vandaag 3 december en daarom laat ik je deze vakjes alvast zien. In vakje 1 zat een Verveine hand cream. Lekker voor de koude wintermaanden en handig om in je tas mee te nemen door het kleine formaat. loccitane-advent-calendar-kalender-2016-review-6

In vakje nummer 2 zit een bodylotion. Deze vind ik echt heerlijk en is daarnaast ook nog eens compact om mee te nemen voor op reis.loccitane-advent-calendar-kalender-2016-review-7

In het laatste vakje zit een Almon milk concentrate. Ik denk dat je deze meer moet zien als een voedende bodylotion.

De L’Occitane advent calendar vind ik ook dit jaar weer geweldig leuk. Het boek wat je open kunt klappen doet het ‘m echt voor mij. Hij is zo mooi! Je kunt het strikje loshalen en zo iedere dag een vakje open maken. Het is een geweldig leuk geschenk om weg te geven of gewoon om voor jezelf als cadeautje te kopen. Daarnaast is het een hele fijne manier om kennis te maken met de producten van L’Occitane. Je kunt rustig alles eens proberen en kijken wat je fijn vindt.

En is hij niet kerstig? Hij staat mooi bij ons in de woonkamer te pronken zodat de kids mij ‘mee kunnen helpen’ met het open maken van de vakjes. Heeeeeel handig ;).

De L’Occtiane advent calendar 2016 is voor €45,- te koop via de L’Occitane webshop, maar ook in de L’Occitane boetieks.

Doe jij dit jaar ook meer met een adventskalender? Welke heb jij of ben je van plan om die van L’Occitane te bemachtigen? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen van een merk of een bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.