Review | Paula’s Choice Resist Moisture Reneweal Oil Booster

Home » Review | Paula’s Choice Resist Moisture Reneweal Oil Booster

Met mijn droge en gevoelige huid ben ik altijd op zoek naar het wondermiddel om mijn huid te verzorgen. Het blijft lastig, want ik heb ook nog eens een eczeemgevoelige huid die tekenen vertoond van roodheden en couperose. Ik mocht de Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster testen die al deze problemen even goed zou aanpakken. Ik was dus reuze benieuwd of dit zou werken!

Paula’s Choice 

Paula’s Choice is een merk dat opgericht is door Paula Begoun. Zij staat voor een sterke visie en vindt dat huidverzorgingsproducten effectief moeten zijn en doen wat ze beloven. Ze stelt het belang van klanten voorop, door haar kennis over huidverzorging en effectieve ingrediënten te delen. Dit omdat er in de cosmeticawereld al zoveel sprookjes worden verteld die niet waar blijken te zijn.

De producten van Paula’s Choice zijn wetenschappelijk bewezen effectief en doen wat ze beloven. Ook deelt het merk haar kennis en 35 jaar expertise met iedereen: open en transparant.

“Eerlijkheid, transparantie en wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten vormen daarom de basis van Paula’s Choice.”

Vooral voor mensen die last hebben van rimpels, puistjes of een (rosacea-)gevoelige huid, kunnen baat hebben bij de producten van Paula’s Choice. Het merk gebruikt alleen ingrediënten waarvan onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze weldadig zijn voor de huid en niet irriteren. Hoe fijn?!

Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster – €36,- (20 ml)

Maar dan natuurlijk de test! Wat belooft de Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster te doen?

Als eerste is het product bedoeld voor de droge huid en dan specifiek gericht op mensen met huidproblemen zoals eczeem, roodheid, rosacea en een gevoelige huid. That’s me! In het fles zit zo’n 20 ml – wat op het eerste gezicht niet veel lijkt – maar met zo’n twee tot drie druppels die je per keer gebruikt, valt het reuze mee.

Wat doet het voor je huid? De Resist Moisture Renewal Oil Booster:

♥ Voedt direct een droge, strak aanvoelende huid

♥ Reduceert roodheid en ontstekingen

♥ Bevat antioxidanten die de huid herstellen en versterken

♥ Is ideaal voor gezicht en hals, ook rond de ogen

♥ Is 100% geur- en kleurstofvrij

Er wordt geadviseerd om het serum één of twee keer per dag aan te brengen nadat je je gezicht gereinigd hebt. Je gebruikt per keer 2 tot 3 druppels en je kunt dit puur op je huid aanbrengen of het mengen met je favoriete dagcrème.

Gebruik je het overdag, dan is het verstandig om een aanvullende SPF 25 factor te gebruiken. Dit omdat je huid gevoeliger voor licht wordt door het serum en je daardoor meer zonneschade kunt oplopen. Goed om te weten!

Wat vind ik er van? 

Het serum gebruik ik nu een tijdje en wat ik vooral heel prettig vind, is dat ik op een hygiënische manier het serum via een pipetje kan aanbrengen. Ik gebruik drie druppels voor mijn gezicht en masseer deze dan in. Ik merk dat mijn huid na een minuutje het serum heeft gepakt en het heel zacht en gevoed aanvoelt.

Als ik ’s avonds dit serum aanbreng, is mijn huid vele malen zachter dan als ik dit niet zou gebruiken. En na een paar dagen gebruik (twee keer per dag), merk ik wel degelijk verschil in de conditie van mijn huid. Ik heb nauwelijks meer last van roodheden en mijn gezicht vertoont veel minder rode adertjes (leuke erfenis van mijn zwangerschap). Wauw, ik ben echt onder de indruk!

Ik blijf voorlopig dit serum gebruiken en ik hoop dat mijn gezicht in zo’n mooie staat blijft. Ik ben erg verrast, maar de Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster werkt geweldig. Het doet wat het belooft en dat is echt een verademing. Heerlijk!

Het serum is niet goedkoop met haar €36,- voor 20 ml, maar ik gok dat je hier een paar maanden mee vooruit kunt. En laten we niet vergeten dat dit product mijn huid stukken rustiger heeft gemaakt en dat vind ik deze prijs helemaal waard.

Paula’s Choice is te koop in hun webshop.

Ken jij het merk Paula’s Choice al? Zo ja; wat is jouw ervaring ermee?

Liefs Liset

Dit product is ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.