Review | BABOR Hydration Perfect Glow ampullen

Home » Review | BABOR Hydration Perfect Glow ampullen

Een droge huid is denk ik een veel voorkomend probleem in de winter. Ik kies er daarom voor om in dit koude seizoen extra goed voor mijn huid te zorgen. Hoe ik dat doe? Door bijvoorbeeld een goed verzorgend serum te gebruiken. Ik doe dat met de BABOR Perfect Glow ampullen die mijn huid intensief hydrateert en weer mooi laat stralen!

BABOR Perfect Glow

De ampullen van BABOR zijn bedoeld om je huid een extra boost te geven. Heb je een doffe, droge en vermoeide huid? Dan zijn de Perfect Glow ampullen iets voor jou. Op dit moment heeft mijn huid het aardig te verduren met de kou van buiten en de hete verwarming van binnen. Ik merk dat ik daar direct last van krijg!

Deze kit moet je zien als een kuur. Iedere dag gebruik je een ampul (2 ml) om zo je huid weer in topconditie te krijgen. Met zeven ampullen zorg je ervoor dat je huid op intensieve wijze wordt geydrateerd en lichtreflecterende pigmenten laten hem ook nog eens stralen! De Perfection Peptide P3 ondersteunt bij regelmatig gebruik de natuurlijke huidvernieuwing. En dat niet alleen; de toegevoegde cacaopeptiden beschermen als vangers van radicalen tegen blauw licht en voorkomen zo een vroegtijdige huidveroudering.

Hoe werken de ampullen?

Als je nog nooit eerder een serum in ampullen hebt gebruikt, dan weet je misschien geen raad met hoe je zo’n glazen flesje open moet maken. Gelukkig zit er in ieder kitje een plastic dopje die je op de top van de ampul kunt zetten, even in moet drukken en dan met een hoek van 90 graden ombuigt. Zo ‘plopt’ de bovenkant eraf en kun je het serum eruit gieten.

Je moet wel even oppassen met scherpe randjes, want het blijft gebroken glas! Waarom het in zo’n afgesloten glazen flesje zit? Dat is om de werkzame ingrediënten zo vers en goed mogelijk te houden tot het moment dat je het serum ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Heel slim!

Resultaat

Het serum zelf is prachtig om te zien! Hij bevat kleine glansdeeltjes die je huid direct een mooie glow geven. Smeer je hem uit, dan ziet je huid er stralend en gezond uit. Daarnaast ruikt hij ook heerlijk. Lekker fris en bloemig!

Ik ben tevreden over de BABOR Perfect Glow ampullen. Ze maken mijn huid zacht en glowy, maar voedt het ook direct. Mijn huid laat ik daarna even met rust om het in te laten trekken en breng dan mijn dagcrème aan. Een perfecte combi om de dag mee te beginnen!

Mijn huid voelt niet alleen goed aan, maar mijn make-up zit ook veel beter als ik het aangebracht heb. Geen droge plekken, maar een foundation die ook goed blend met mijn huid en mooier blijft zitten.

De BABOR Perfect Glow kit kost €29,90 en is o.a. te koop in de BABOR webshop.

Gebruik jij wel eens een ampullenkuur? Zou je de BABOR Perfect Glow ampullen wel eens willen proberen? 

Liefs Liset

Dit product is ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.