Philosophy time in a bottle for eyes

Home » Philosophy time in a bottle for eyes

Philosophy Time in a bottle for eyes review 3

Een uitgerust gezicht zonder rimpels. Ja hoor, dat lijkt me wel wat! Je ogen zijn het eerste waar mensen naar kijken en dan wil je er wel een beetje fris uitzien. Dat kan met de nieuwe Philosophy time in a bottle for eyes. Een oogserum die rimpeltjes voorkomt, vermindert en je een uitgerust en stralende oogopslag geven. Doet u die maar hoor!

Philosophy Time in a bottle for eyes review 1

Philosophy time in a bottle for eyes

Dit serum voor je ogen is er niet zomaar eentje. Nee, het is bedoeld om preventief rimpeltjes te voorkomen, maar ook om ze te corrigeren. Daar zullen veel vrouwen van gecharmeerd zijn! Wat doet het nog meer voor je ogen?

♥ Ze zien er uitgerust en stralend uit

♥ Ze ogen (leuke woordspeling) strak en stevig

♥ Ze zijn rimpelvrij.

Je zou direct een uitgerust effect moeten zien en binnen vier weken zijn tekenen van ouderdom vermindert.  Dat zijn mooie, maar grote beloftes! Met mijn 31 jaar moet ik er zeker aan denken dat rimpeltjes er aan kunnen komen, dus een fijn en goed oogserum is zeker bruikbaar!

Philosophy Time in a bottle for eyes review 2

De ingrediëntenlijst.
Philosophy Time in a bottle for eyes review 4

Het serum heeft een handig pompje, wat ik er ten eerste erg mooi uit vind zien, maar daarnaast ook nog eens heel hygiënisch is. Ook blijven de werkzame ingrediënten zo beter bewaard en kan het oogserum goed zijn werk blijven doen.

Philosophy Time in a bottle for eyes review 6

En die verpakking, ziet het er niet fantastisch uit?! De flacon ziet er strak en clean uit door de witte verpakking, maar het wordt luxueuzer door de rosékleurige letters en zwarte dop. Goed gedaan!

Philosophy Time in a bottle for eyes review 7

Het oogserum is gelig van kleur. Misschien was een wit of doorzichtig serum net iets frisser geweest qua uitstraling, maar in principe doet het natuurlijk niets af aan de werking. De geur is haast niet aanwezig, je zou hem eigenlijk geurloos kunnen noemen. Heel prettig, want van mij hoeft er absoluut niet veel geur (en dus parfum) aan gezichtsproducten toegevoegd te worden. Philosophy Time in a bottle for eyes review 8

Het serum smeert lekker uit, voelt glad aan, maar ook verzorgend. Ik merk dat de substantie duidelijk anders is dan de meeste oogcrèmes/-serums. Waar ik bij veel oogcrèmes niet genoeg voeding krijg vanwege mijn droge huid, heb ik hier een goede aan! De huid onder je ogen kan behoorlijk dun, teer en gevoelig zijn en meestal ook droog. Om die huid soepel te houden is voeden heel belangrijk en met dit oogserum merk ik echt verschil. Het voelt niet meer droog of trekkerig aan en laat ze gevoed achter.

Philosophy Time in a bottle for eyes review 5

Merk ik verschil met het gebruik van dit oogserum? Ja! De huid onder mijn ogen voelt steviger aan en daarnaast vind ik dat mijn huid goed gevoed wordt. Rimpeltjes heb ik nog niet, maar om ze te voorkomen wil ik maar al te graag goed smeren. Ik vind de Philosophy time in a bottle heel fijn werken door de hygiënische verpakking, door het verstevigende effect en doordat hij mijn huid zo lekker voedt. Geen trekkerig gevoel, maar een frisse blik!

Dit is absoluut een favoriet oogserum van mij, zo niet de beste die ik ooit geprobeerd heb. Ik kan hem je echt aanraden! Goedkoop is hij niet, maar je krijgt absoluut waar voor geld. Het is aan jou of je dit er voor over hebt.

Philosophy time in a bottle for eyes (15ml) is voor €58,34 te koop bij o.a. Ici Paris XL.

handwritten-liefs-liset

Deze review bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf of merk

Leave a Reply

Your email address will not be published.