Philosophy Renewed Hope in a jar

Home » Philosophy Renewed Hope in a jar

Philosophy Renewed hope in a jar review 1

Sinds een aantal maanden heeft Philosophy de formule van haar welbekende Hope in a jar verbeterd en introduceerde de Renewed Hope in jar. Natuurlijk was ik hier enorm benieuwd naar omdat ik de oude versie ook heb gereviewd. Wat is er nu zo fijn aan deze vernieuwde dagcrème en kan ik hem waarderen? Je leest het na de klik!

Philosophy Renewed hope in a jar review 2

Renewed Hope in a jar

De Renewed Hope in a jar is een verfrissende, sensorische formule waarin de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in skin care zijn toegepast. De Philosophy skin care laboratoria richtten zich op het creëren van een innovatieve nieuwe formule –voor een luchtige, romige, olievrije dagcrème die op verschillende huidlagen werkzaam is.

De Renewed Hope in a jar bevat:
♥ 3 soorten hyaluronaat, elk met een unieke werking en bestemming, die zorgt voor hydratatie gedurende de hele dag.
♥ een drievoudige mix van alpha-hydroxyzuren (glycol-, citroen- en amandelzuur), die mild het huidoppervlak exfoliëren.
♥ drie werkzame, verhelderende huidpigmenten die de microcirculatie van de huid bevorderen. 

Philosophy Renewed hope in a jar review 3 Philosophy Renewed hope in a jar review 4

Wat belooft het te doen met je huid?

♥ Een verfijnde textuur van de huid,  zichtbaar kleinere poriën en fijne lijntjes die vrijwel opgeheven worden

♥ Een zachte, gladde en dewy huid die verzorgt aanvoelt door de all-day hydratatie. 

♥ Een energieke, gezonde, glowy huidskleur die 3 x langer aanhoudt. 

Uit het onderzoek, wat werd gehouden tijdens het testen van de Philophy Renewed Hope in a jar, bleek dat 91% van de vrouwen verliefd werden op het gevoel na het gebruik van de vernieuwde dagcrème. Ze zouden Renewed Hope in a jar aanbevelen aan een vriendin.

Zo. Dat is nogal een grote belofte! Ik ben zeer benieuwd!

Philosophy Renewed hope in a jar review 6 Philosophy Renewed hope in a jar review 5

Mijn ervaring

De crème is ten eerste behoorlijk van geur veranderd. Was de oude Hope in a jar nog sterk ruikend naar lavendel, nu is daar helemaal niets meer van terug te vinden. Wat een verademing! Ik ben geen fan van de geur van lavendel en ik vind deze nieuwe geur lekker fris ruiken. Mild en basic. Precies zoals ik het fijn vind.

De dagcrème is luchtig van structuur, maar geeft je huid toch een lekkere vochtboost. Hoewel mijn huid aan de droge kant is, voedt hij hem toch goed. Wel gebruik ik een iets vettere crème om erg droge plekjes te verzorgen, maar op mijn voorhoofd en wangen is dit een prima crème.

Maar doet het verder nog iets met mijn huid? Jazeker! Ik merk vooral dat mijn huid heel erg zacht is, babyzacht. Wat een lekker gevoel zeg! En ik merk ook dat mijn huid meer straalt, een gezonde glow afgeeft. Rode plekjes worden niet minder in mijn gezicht, maar dat belooft hij ook niet. Ik heb ook geen grove poriën, dus of ze minder zijn geworden, kan ik je helaas niet vertellen. En fijne lijntjes? Ook die heb ik niet echt, dus dat is iets waarover ik je het antwoord verschuldigd moet blijven.
Philosophy Renewed hope in a jar review 8

De Philosophy Renewed Hope in a jar is zeker een verbetering ten opzichte van de oude versie. Tenminste, voor mij dan. Ik vind vooral de nieuwe, milde geur een fijne verandering. En die glow op mijn gezicht; dat is echt een grote verandering ten opzichte van de vorige variant. Al met al ben ik heel tevreden met deze dagcrème en gebruik ik hem met plezier. Wel is hij aan de prijs, je betaald €40,95 voor 60ml en dat vind ik een hoop geld. Mocht je dit geen probleem vinden, dan is het zeker een aanrader.

Philosophy Renewed Hope in a jar is voor €40,95 (60 ml) te koop bij ICI Paris XL en in hun webshop.

Wat is jouw favoriete dagcrème?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.