Striae weg en egale huid met NIVEA Q10 verstevigende Body Oil?

Home » Striae weg en egale huid met NIVEA Q10 verstevigende Body Oil?

nivea-q10-verstevigende-body-oil-review-1

Een tijdje terug ben ik begonnen met sporten om mijn geest vrij te maken, maar ook om wat strakker in mijn vel te zitten. Natuurlijk vliegen die kilo’s er niet binnen een paar dagen vanaf en daar heb ik nu een oplossing voor! Ik probeerde de NIVEA Q10 Body Oil uit die je huid binnen twee weken verstevigt, je striae vermindert en je huid egaliseert. Zou dit werken?

nivea-q10-verstevigende-body-oil-review-3

NIVEA Q10plus Verstevigende body oil – €10,99

De Q10-verzorgingslijn bestaat al enige tijd en is nu uitgebreid met de  NIVEA Q10plus Verstevigende body oil. Deze olie is bedoeld voor de droge huid en bevat naast het co-enzym Q10, verzorgende avocado-, macadamia- en katoenzaadolie.

De formule bevordert de huidelasticiteit en vermindert de zichtbaarheid van huidstriemen. De body oil is dan ook erg geschikt voor zwangere vrouwen die striae op hun buik willen voorkomen of verminderen. Een leuk detail: de olie is ook te gebruiken als massageolie! Lekker om even bij te ontspannen dus. Gelukkig kan de body oil op het hele lichaam worden aangebracht en dag mag zowel op de natte als de droge huid. Het fijne is dat de body oil ook nog eens je huid egaliseert en je al binnen twee weken een zichtbaar resultaat ziet. We gaan het proberen!

nivea-q10-verstevigende-body-oil-review-2

Voor de liefhebbers staan hierboven de ingrediënten.

Laat ik maar gelijk beginnen met de geur, deze is heerlijk! Hij is lekker fris, bloemig en luxe. Alsof je aan een decadent parfum snuffelt. Over de substantie kan ik kort zijn; deze is gewoon zoals je van een olie gewend bent. Vloeibaar en rijk van structuur.

De olie laat je uit de fles druppelen en giet je zo in de palm van je hand. Ik smeer het dan direct uit over mijn buik, billen en benen, die ik als mijn testzone heb bestempeld. Het verdelen gaat makkelijk en de olie glijdt over mijn huid. Ik masseer het een beetje in en ook op de plekken waar ik striae heb van mijn twee zwangerschappen.

Voor het testen waren mijn ‘bliksemschichten’ van striae wat rood en vurig en mijn huid kon wel wat stevigheid gebruiken. Ik gebruikte de olie overigens iedere ochtend na het douchen.

nivea-q10-verstevigende-body-oil-review-1En wat is het resultaat? Nu wil je vast dat ik met veel bombarie ga aankondigen hoe ‘amazing‘ hij wel niet is, of niet? Ik ga geen trommels laten roffelen, maar ik kan wel zeggen dat ik deze olie heel fijn vind! Ten eerste voedt hij mijn huid geweldig. Ik heb een erg droge huid en deze body oil kan er echt wat van, terwijl hij je huid niet onnodig vet en plakkerig laat aanvoelen. Pluspunt nummer 1!

Daarnaast geeft hij mijn huid de verzorging die hij nodig heeft. Ik heb last van striae en soms zijn de strepen roder en feller dan anders en de olie heeft naar mijn idee wel die bliksemschichten minder aanwezig doen laten lijken. Gebruik ik de olie niet, dan komt dat ook weer terug, dus het is wel iets wat je moet blijven smeren om je huid te onderhouden.

Verder is het een heerlijke olie die lekker ruikt, je huid er egaler (door vermindering van de roodheid van de striae) laat uitzien en ook lekker stevig aanvoelt.

De Q10plus Body Oil is te koop voor €10,99 bij de drogist.

Wat gebruik jij graag om je huid er steviger en egaler uit te laten zien? Heb jij ook last van striae? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product die beschikbaar is gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.