NIVEA dagcrèmes met Extra (zonne)bescherming

Home » NIVEA dagcrèmes met Extra (zonne)bescherming

NIVEA Cellular anti-age dagcrème extra bescherming review en Q10 plus dacrème 1

In de ochtend wil ik lekker snel klaar zijn om de deur uit te kunnen gaan. Maar om te kunnen vertrekken, moet je nogal wat stappen bij langs voordat je klaar bent. Douchen, je gezicht reinigen, insmeren en make-up doen. Vaak schiet het smeren van een zonnebrandcrème met voldoende SPF er dan bij in. En daarom ben ik zo blij dat NIVEA haar vertrouwde dagcrèmes een upgrade heeft gegeven om je huid optimaal te beschermen tegen UV-stralen! Ik ging aan de slag met de NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème SPF 30 en de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 15. Een hele mond vol!

Waarom zonnebescherming altijd belangrijk is

Tijdens een vakantie op een zonnige bestemming denkt iedereen aan zonbescherming. Vaak vergeet je echter ook dat je gezicht ook in Nederland het hele jaar door wordt blootgesteld aan schadelijke UV-stralen, zelfs wanneer het bewolkt is. Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken, wordt veroorzaakt door UVA- & UVB-stralen. Een goede bescherming tegen UV-stralen gedurende het hele jaar is dus erg belangrijk! NIVEA introduceert daarom haar vertrouwde dagcrèmes met SPF 30 voor een nog betere bescherming tegen huidveroudering.

NIVEA Cellular anti-age dagcrème extra bescherming review 1

NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème SPF 30 – €17,99

Deze dagcrème maakt deel uit van de NIVEA CELLular Anti-Age verzorgingslijn. Het bevat o.a. gefragmenteerd Hyaluronzuur, Magnolia Extract en Creatine en hebben verzorgende en beschermende eigenschappen. Deze formule laat de cellen in de huid weer gedragen als jonge cellen, wat rimpelvorming vermindert en bij regelmatig gebruik versnelt het zelfs het huideigen vernieuwingsproces. Daarnaast zit er een SPF 30 met UVA & UVB bescherming in, wat de huid helpt te beschermen tegen huidveroudering, celbeschadiging en pigmentvlekken veroorzaakt door zonlicht. De textuur is licht en het geeft je gezicht direct een comfortabel gevoel. Klinkt goed!

Wat belooft het?

♥ Rimpels zijn zichtbaar verminderd

♥ Bewezen versteviging en vernieuwing van de huid

♥ De huid is intensief gehydrateerd

♥ De huid voelt strak en glad aan

NIVEA Cellular anti-age dagcrème extra bescherming review 3

Wat vind ik er van? 

De verpakking is wit met een zilveren dop. Het ziet er luxe en mild uit en de crème zelf is spierwit van kleur. De geur is licht en heeft het typisch NIVEA-geurtje. Precies zoals je van dit merk gewend bent.

De substantie is luchtig en smeert makkelijk uit, ik vind het heerlijk om dit top mijn gezicht te smeren! Het glijdt goed over mijn huid heen en is prima te verdelen. Je hebt ook maar erg weinig nodig merk ik, dus het is ook nog eens zuinig in gebruik. Ik krijg geen irritaties van de dagcrème en dat is al heel wat met mijn gevoelige huid. Deze is dus goed gekeurd op gevoeligheid!

Na de  CELLular Anti-Age dagcrème een tijdje gebruikt te hebben, merk ik vooral dat mijn huid steviger is en goed gevoed blijft gedurende de dag. Als 30-plusser moet ik verdacht zijn op eventuele rimpels, dus deze dagcrème gaat hopelijk veel rimpeltjes voorkomen. Tot nu toe heb ik ze nog niet, maar laten we hopen dat deze mij jong blijft houden! ;). 
NIVEA Q10 Plus Anti-rimpel dagcrème review 1

NIVEA Q10 Plus Anti-rimpel dagcrème review 2

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 15 – €15,99

NIVEA Q10plus anti-rimpel dagcrème is een anti-rimpelverzorging dankzij de ontwikkelde formule die is verrijkt met het Q10 Energiecomplex. Dit bestaat uit een combinatie van twee actieve anti-rimpelingrediënten: het co-enzym Q10 en Creatine. Dit werkzame duo vult het huideigen co-enzym Q10 aan waardoor niet alleen rimpels zichtbaar worden verminderd, maar het helpt tevens de vorming van nieuwe rimpels voorkomen. Ook bevat de nieuwe versie een SPF 15 en een geavanceerd UVA-filter die de huid extra te beschermt tegen tekenen van huidveroudering. Mocht je de crème regelmatig gebruiken, dan belooft NIVEA dat je huid er zichtbaar gladder en jonger uitziet.

Wat belooft het nog meer?

♥ Rimpels zijn zichtbaar verminderd

♥ De huid is intensief gehydrateerd

NIVEA Cellular anti-age dagcrème extra bescherming review en Q10 plus dacrème 2

NIVEA Q10 Plus Anti-rimpel dagcrème review 4

Wat vind ik er van?

Het verschil tussen de Q10plus Anti-rimpel en de CELLular Anti-age dagcrème is pas goed te zien als je de potjes opent. Waar CELLular Anti-age wit van kleur is, is de Q10plus dagcrème (even afgekort) gelig van kleur. Ook is het potje van Q10plus mat en wit van kleur en is het deksel helemaal wit.

De geur van de Q10plus Anti-rimpel dagcrème is iets anders dan die van de CELLular Anti-age dagcrème. Ik vind die van Q10plus iets zachter en bloemiger van geur. Net even wat vrouwelijker en ik vind hem daardoor ook aantrekkelijker om op mijn gezicht te dragen. Hij smeert lekker uit en is zuinig in gebruik.

Wat ik merk in het gebruik van de Q10plus Anti-rimpel dagcrème, is dat hij vooral mijn huid steviger maakt. Ik heb echt het idee dat het wat ‘voller’ aanvoelt en dat is natuurlijk heel fijn als je een wat slappere huid hebt. Nu heb ik geen rimpels, dus of het ze verminderd kan ik niet goed zeggen. Ook is deze dagcrème lekker rijk en vol van textuur. Hij voedt mijn huid heerlijk en dat is erg fijn als je een droge huid hebt. Deze is dan ook zeker aan te raden voor de droge huidjes!

NIVEA Cellular anti-age dagcrème extra bescherming review en Q10 plus dacrème swatch

Links Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 15 en rechts CELLular Anti-Age Dagcrème SPF 15. Je kunt hier al goed zien dat de Q10 Plus net wat dikker en voller is doordat hij mooi als een klodder blijft liggen.

Conclusie

Beide vernieuwde dagcrèmes zijn fijn in gebruik. Ik vind de NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 fijn uitsmeren, lekker naar ‘NIVEA’ ruiken en hij heeft een fijne SPF factor. Ook maakt hij mijn huid steviger en irriteert hij mijn huid niet. De textuur is zacht en luchtig en is zuinig in gebruik.

Als ik de Q10 Plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 15 gebruik voor mijn huid, dan merk ik vooral dat het mijn gezicht steviger maakt (dus ideaal als je huid wat slapper begint te worden) en goed hydrateert. Mijn huid is de hele dag goed gevoed en ik grijp het liefste naar deze van de twee. Vooral omdat hij net even wat voller en rijker qua textuur is dan de CELLular Anti-Age Dagcrème SPF 30. Wel vind ik het jammer dat de Q10 Plus geen SPF 30 bevat, ik vind een SPF 15 ietsjes aan de magere kant qua bescherming. Verder is dit toch wel mijn favoriet van de twee!

NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 – €17,99

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 15 – €15,99

Vanaf juni 2015 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Heb jij al eens een dagcrème van NIVEA geprobeerd? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.