Mild reinigen met Nivea verzachtende reinigingsmelk en reinigingscrème

Home » Mild reinigen met Nivea verzachtende reinigingsmelk en reinigingscrème

Nivea reinigingsmelk reinigingscreme droge gevoelige huid review 2

Mijn huid op een milde manier reinigen lijkt haast een onmogelijk zaak. Ik moet zeggen dat mijn huid menig keer last heeft gehad van make-up- en gezichtsreinigers en daar werd ik op z’n zachtst gezegd niet blij van. Het is dan ook iedere keer uitproberen of iets voor mijn gevoelige en droge gezichtshuid werkt en ik er niet spontaan hoofdpijn van krijg of een bijtend gevoel. Gelukkig maakte ik een tijdje geleden kennis met de Nivea Essentials reinigingsmelk en -crème voor de droge en gevoelige huid. Zou dit dan iets zijn? Ik werd er razend benieuwd naar!

Nivea reinigingsmelk reinigingscreme droge gevoelige huid review 1

Nivea Essentials

In dit artikel review ik twee producten. De Nivea verzachtende reinigingsmelk en de verzachtende reinigingscrème. De namen zijn haast identiek aan elkaar en ze komen dan ook uit dezelfde lijn voor de droge of gevoelige huid. Beide producten zijn verrijkt met amandelolie en HydraIQ. Amandelolie voorkomt een droge huid en heeft een jeukremmende functie. Hydra IQ heeft glyceryl-glucose als basis. Hierdoor kan je huidweefsel meer water opnemen en worden de huidcellen langdurig voorzien van voldoende vocht. Dit klinkt heel fijn!

Nivea Essentiels verzachtende reinigingsmelk droge gevoelige huid review 1

Nivea Verzachtende reinigingsmelk droge of gevoelige huid

De Verzachtende Reinigingsmelk is bedoelt om de droge huid op een zachte manier te reinigen zodat deze er mooi en gezond uitziet. De reinigingsmelk is verrijkt met natuurlijke Amandelolie en Hydra IQ.

Je droge en gevoelige huid is vatbaar voor vochtverlies. Om je huid de hele dag door zacht te houden gebruik je Nivea Essentials Verzachtende Reinigingsmelk voor de Droge en Gevoelige Huid.

Eigenschappen

♥ Reinigt diep, verwijdert make-up en lippenstift

♥ Hydrateert de huid en helpt de natuurlijke vochtbalans te behouden.

♥ Verzacht de huid dankzij de milde formule

♥ Is, dankzij de verzorgende Amandelolie formule, geschikt voor de droge huid.

Nivea Essentiels verzachtende reinigingsmelk droge gevoelige huid review 3

De ingrediënten.

Nivea Essentiels verzachtende reinigingsmelk droge gevoelige huid review 2

Gebruik

De reinigingsmelk kun je het beste aanbrengen met je (schone) handen of met een watje op gezicht, hals en decolleté. Daarna masseer je het met kleine, cirkelende bewegingen in. Naderhand kun je de overtollige reinigingsmelk verwijderen met een watje of water. Zelf gebruik ik hier het liefste een micellair water voor. Dat geeft me een fris gevoel! Mijn foundation is op deze manier voor het grootste gedeelte weg en de restjes haal ik er dan af met het micellaire water.

MIjn huid voelt fris en schoon aan en ik ervaar totaal geen irritaties. Yay! De geur is lekker, heel mild en haast geurloos. Helemaal prima!

Nivea Essentiels verzachtende reinigingscreme droge gevoelige huid review 1

Nivea Essentials Verzachtende Reinigingscrème droge of gevoelige huid

Speciaal voor de droge huid ontwikkelde Nivea de Essentials Verzachtende Reinigingscrème. Het is verrijkt met natuurlijke Amandeolie en Hydra IQ en reinigt diep en zacht voor een gezond uitziende huid.

Je droge en gevoelige huid is vatbaar voor vochtverlies. Nivea Essentials Verzachtende Reinigingscrème voor de Droge en Gevoelige Huid reinigt je huid op milde wijze, zodat de natuurlijke vochtbalans van je huid in stand blijft.

Eigenschappen

♥ Reinigt diep en hydrateert de huid

♥ Verzacht de huid door de milde formule

♥ Is door de verzorgende formule met Amandelolie geschikt voor de droge huid

Nivea Essentiels verzachtende reinigingscreme droge gevoelige huid review 3

De ingrediënten.

Nivea Essentiels verzachtende reinigingscreme droge gevoelige huid review 2 Gebruik

Er wordt geadviseerd om de reinigingscrème op een nat gezicht, hals en decolleté aan te brengen en deze met kleine, opwaartse cirkels in te masseren. Het gebied rond de ogen moet je wel vermijden, want daar is hij niet geschikt voor. Eigenlijk wel jammer, want die wil ik altijd graag meenemen in het reinigingsproces! Dan ben je in één klap klaar. Na het verdelen en inmasseren van de crème kun je je gezicht makkelijk afspoelen met water. Hij is dan ook ideaal om onder de douche te gebruiken, want bij de wasbak vind ik het maar een gedoe, haha.

Mijn huid voelt naderhand heel zacht aan en perfect schoon! De geur is ook erg lekker, precies zoals je van Nivea gewenst bent. Neutraal, maar met een milde geur eraan. Love it! En nog een pluspunt; ook hiervan krijg ik geen irritaties. Hoezee!

Nivea Essentiels verzachtende reinigingsmelk reinigingscreme droge gevoelige huid review swatch

Links zie je de reinigingsmelk die beduidend vloeibaarder is dan de reinigingscrème (rechts). Nivea reinigingsmelk reinigingscreme droge gevoelige huid review 2

Conclusie

Nivea heeft mij positief verrast. Ik heb nog niet zo heel veel producten van dit merk gebruikt, maar deze vind ik heel mild en fijn voor de droge en gevoelige huid. De Verzachtende Reinigingsmelk is bedoeld om je make-up eraf te halen en dat doet hij prima! Natuurlijk moet je niet vergeten om er nog wel even overheen te gaan met een watje met micellair water of een tonic (voor de gevoelige/droge huid) om de laatste restjes melk weg te halen, maar hij bevalt heel goed.

De Verzachtende Reinigingscrème is lekker voor onder de douche. Heb je vlug je make-up eraf gehaald of moet je je make-up er nog afhalen, dan smeer je je vochtige gezicht in met dit goedje en spoel je het daarna goed af. Alles is weg, foetsie, niks meer te zien!

De Nivea Verzachtende Reinigingsmelk kost €4,15 en de Verzachtende Reinigingscrème is €5,59. Beide producten zijn geschikt voor de droge/gevoelige huid en zijn te koop bij de drogist en bol.com.

Gebruik jij wel eens een reinigingsmilk of reinigingscrème? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.