Mijn nieuwe Samsung Galaxy S6 en een coole speaker

Home » Mijn nieuwe Samsung Galaxy S6 en een coole speaker
Samsung Galaxy S6 0

Afgelopen maand moest ik helaas afscheid nemen van mijn geliefde Iphone. Het was al een oudje, maar ik had hem zeker nog een jaartje gegeven. Helaas dacht hij er anders over en liet hij me verslagen achter met een zwart scherm. Einde Iphone 4S. Maar lang hoefde ik niet te treuren, want na enig speurwerk kwam ik uit op de Samsung Galaxy S6 die volgens mijn uitgebreide onderzoek één van de beste camera- en videokwaliteiten heeft. En natuurlijk moesten daar ook wat leuke accessoires bijkomen!

Samsung Galaxy s6

Ik heb nu een maandje mijn nieuwe telefoon en ik ben er enorm blij mee. Nu zal ik je niet vermoeien met specificaties en dergelijke, maar er komt binnenkort een video aan waarin ik hem uitgebreid voor je ga reviewen.

Wat ik vooral belangrijk vind als ik een nieuwe telefoon aanschaf, is dat hij goed beschermt is tegen vallen en stoten. Ik koos daarom voor een stevig fliphoesje zodat hij helemaal ‘ingepakt’ is en tegen een stootje kan.

Window view flip hoesje goud 1

Qua kleur vond ik goud het mooiste. Ik vind dat zo’n chique kleur en daarnaast blijft mijn telefoon er hierdoor vrouwelijk uitzien. Het zou toch zonde zijn als ik de Premium Gold kleur van mijn telefoon niet meer zou kunnen zien?

Nillkin tempered glass review

Om voor een dubbele bescherming te gaan, koos ik ook voor een Tempered Glass. Dit is een plastic, doorzichtig plaatje die je op je scherm vacuüm zuigt. Van te voren maak je je telefoon helemaal schoon met het bijgeleverde doekje en daarna zuigt hij hem vast. Geen kans op krassen! Nude audio bluetooth speaker review 1 Nude audio bluetooth speaker review 2 Nude audio bluetooth speaker review 3

En als laatste bestelde ik de Nude audio bluetooth speaker. Het geluid hiervan is echt ongelooflijk, ik heb nog niet eerder zo’n mooi geluid uit boxjes horen komen. Omdat hij twee speakerkanten heeft, geeft het de muziek gelijk meer diepte en hoor je de verschillende instrumenten en zang veel beter. Er is meer nuance en de beat is ook intens. Ik ben echt heel erg te spreken over deze speaker. En vooral niet te vergeten: ik vind deze kleur zo tof!

♥ Nillkin tempered glass €19,95

♥ Window view fliphoesje goud €14,95

♥ Nude audio bluetooth speaker mint €59,95

Alle producten zijn te koop via gsmpunt.nl.

Wat zijn jouw onmisbare accessoires als je een nieuwe telefoon koopt? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.