Mijn nieuwe Moleskine Life & Culture agenda 2014

Home » Mijn nieuwe Moleskine Life & Culture agenda 2014

Moleskine life and culture planner diary 2014 cover

Een nieuw jaar, een nieuwe agenda! Ik kan me altijd zo verheugen op zo’n mooi, nieuw boekje. Heerlijk om het weer vol te mogen schrijven met mijn gedachtes, afspraken en dingen die ik nog moet doen. Moest mijn agenda vroeger nog lekker kleurrijk zijn en lekker meisjesachtig, nu vind ik het wel fijn om het overzichtelijk en classy te houden. Ik ben dan ook dolblij met mijn nieuwe agenda van Moleskine, die ook nog eens hele leuke extra’s heeft die je normaal niet in een agenda zult tegenkomen.

Moleskine Life & Culture Diary/Planner 2014

Moleskine life and culture planner diary 2014 voorkant

Moleskine life and culture planner diary 2014 voorkant 1

Moleskine staat bekend om zijn praktische en creatieve ‘boekjes’. Je hebt namelijk ook hele leuke notitieboekjes van dit merk. De agenda die ik heb is de Life & Culture agenda en is speciaal voor degene die van de creatieve dingen in het leven houdt. Ga je wel eens naar een museum, lees je veel boeken of ben je een diehard concertbezoeker, dan is dit echt een te gekke agenda.

Het uiterlijk

Moleskine life and culture planner diary 2014 voorkant 2

Moleskine life and culture planner diary 2014

De agenda heeft een stevige kaft en heeft een (nep)leren bovenkant. De kleur is zwart en er zitten mooie, creatieve teksten op de voorkant gedrukt zoals Music Festival, Downloads, Friday Book Club en Poetry Readings. Erg leuk!

De normale agenda dingen

Moleskine life and culture planner diary 2014 1

Moleskine life and culture planner diary 2014 5

Moleskine life and culture planner diary 2014 9

Wat de Moleskine agenda zo ontzettend praktisch maakt, is de indeling ervan. De dagen staan verticaal over twee pagina’s verdeeld zodat je veel afspraken kunt noteren. Op een dag staan verschillende tijden aangegeven waar je een afspraak kunt noteren en onderaan de dag is er ook nog een speciaal gedeelte waar je Daily highlights en Daily notes kwijt kunt. Ik vind dit zoooo handig! Ik heb altijd te weinig ruimte om iets in mijn agenda te schrijven, maar hier kan ik letterlijk alles in kwijt :).

Vooral voor de bloggers onder ons is dit zo handig, ik kan mijn normale afspraken gewoon kwijt in het bovenste gedeelte en de geplande blogartikelen komen bij de Daily hightlights te staan. Zo blijft het lekker overzichtelijk voor me en loopt niet alles door elkaar.

De Extra’s

Moleskine life and culture planner diary 2014 2

Je denkt natuurlijk ‘Wat maakt deze agenda dan nou zo anders dan alle anderen?’ Nou, dat zal ik je vertellen! Er zitten een hoop extra’s in de Moleskine Life & Culture agenda, zoals pagina’s met de verschillende tijdzone’s over de hele wereld of een speciaal katern waar je je culturele afspraken in kunt plannen. Er zitten  zelfs invulblaadjes in om je de boeken die je gelezen hebt of de films die je hebt gezien in te noteren en te reviewen! Hoe leuk is dat??

Moleskine life and culture planner diary 2014 3

Life & Culture planning.

Moleskine life and culture planner diary 2014 4

Alle filmfestivals die er in 2014 plaatsvinden.

Moleskine life and culture planner diary 2014 6

Noteer naar welke expositie of tentoonstelling je bent geweest.

Moleskine life and culture planner diary 2014 7

Welke boeken heb je gelezen en wat vond je ervan?

Moleskine life and culture planner diary 2014 8

Naar welk concert ben je geweest?

Moleskine life and culture planner diary 2014 12

Moleskine life and culture planner diary 2014 10

En achterin de Life & Culture agenda zitten vakjes waar je brieven of bonnetjes kunt bewaren. En er zitten hele handige stickertjes in!

Moleskine life and culture planner diary 2014 11

Je begrijpt het al, ik ben dolenthousiast op mijn Moleskine agenda. Hij ziet er classy en kwalitatief hoogwaardig uit en ik denk dat hij het in- en uitgaan van mijn tas goed zal overleven. Daarnaast is deze agenda echt gemaakt om er een mooi dagboek van te maken, zodat je aan het eind van 2014 nog eens terug kan kijken naar alle mooie dingen die je gedaan hebt. Dit is zo’n agenda die ‘never nooit niet’ weggegooid zal worden. I love this diary!

Mocht je geïnteresseerd zijn, veel Moleskine agenda’s zijn nu flink afgeprijsd bij Fonq.nl. Echt de moeite waard als je graag eens een Moleskine agenda wilt aanschaffen.

De Moleskine LIfe & Culture Diary/Planner 2014 is te koop bij Fonq.nl en kost €24,90.

Ben jij al bekend met de Moleskine agenda’s of notitieboekjes?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.