Make-up Studio Professional Brow Kit in Dark

Home » Make-up Studio Professional Brow Kit in Dark

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 8

Wenkbrauwen kunnen je maken of breken. Zijn ze teveel geëpileerd, dan blijft er niks meer van je uitdrukking over, maar een unibrow à la Bert (van Ernie) is meestal ook niet wat je wil. De scheidslijn is dun, maar tegenwoordig is het hartstikke hip om een stel goed verzorgde wenkbrauwen boven je ogen te dragen. Gelukkig zijn er een boel wenkbrauwpoeders en -potloodjes te krijgen en ik test dit keer de luxe Make-up Studio Professional Brow kit!

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 1

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 3

Professional Brow Kit

De nieuwe Professional Brow Kit – speciaal samengesteld door de internationale Make-up Artists en brow specialisten van Make-up Studio – zorgt voor een echt wow brow effect waardoor alle ogen op jouw welgevormde, krachtige wenkbrauwen gericht zullen zijn!

Deze tekst spreekt enorm aan en ik ben dan ook razend benieuwd wat de Professional Brow Kit voor mij kan betekenen.

De Professional Brow Kit is een luxe palette met soft touch deksel en een handige spiegel. Een echte all-in one kit, die je wenkbrauwen vorm moet gaan geven. Make-up Studio introduceert de Professional Brow Kit in de kleuren Blond en Dark. Dat vind ik persoonlijk ietwat aan de magere kant, zeker omdat er nogal wat verschil kan zitten tussen alle verschillende kleuren wenkbrauwen. Enfin, we gaan het zien!

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 9

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 5

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 6

Inhoud

De Professional Brow Kit is heel compleet. Zo mooi heb ik nog nooit een wenkbrauwsetje gezien! Wat zit er in?

♥ Een wenkbrauwpoeder in (duh!)

♥ Een highlighter om boven (ja echt!) en onder je wenkbrauwen aan te brengen voor een strak effect

♥ Een pincet voor verdwaalde haartjes

♥ Een kwastje met twee verschillende zijdes, die je voor je wenkbrauwen kunt gebruiken en voor de highlighter

♥ Vier sjablonen om je wenkbrauwen op een makkelijke manier vorm te kunnen geven.

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 2

Het kwastje heeft twee zijdes en werkt echt perfect! Het schuin afgesneden gedeelte is handig voor het vorm geven van je wenkbrauwen en het zachtere oogschaduwkwastje is meer om de highlighter onder je wenkbrauwen – en ja, ook boven – aan te brengen. Zo zien ze er strak en netjes uit! Het pincet doet prima zijn werk, maar kan  niet tippen aan mijn Tweezerman pincet. Deze laatste is net wat dunner en scherper, waardoor ik preciezer kan werken.

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 7

Er zitten vier verschillende wenkbrauwsjablonen in het setje en het is aan jou welke je het beste bij je gezichtsvorm vindt passen. ‘Helaas’ zijn de mallen voor mijn dikke, borstelige wenkbrauwen te klein, dus ik kan ze bij deze niet testen. Mocht je niet zoveel (lange) wenkbrauwhaartjes hebben, dan kunnen deze malletjes zeker wat voor je betekenen. Ze geven op een makkelijke manier vorm aan je gezicht en dat in een paar snelle stappen!

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 4

Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review swatch 10

De kleur die ik heb ontvangen is Dark. Geschikt voor Brunettes en donkerharige vrouwen. Ik heb zelf zwarte wenkbrauwhaartjes, dus ik denk dat deze goed zal blenden met mijn eigen kleur. De lichte highlighter werkt ook ontzettend fijn. Hij is goed gepigmenteerd en maakt mijn wenkbrauwen strakker en duidelijker aanwezig als ik hem onder en boven mijn wenkbrauwen aanbreng.
Make-up Studio Professional Brow Kit Dark review 12

Links zie je mijn natuurlijke wenkbrauw(vorm). Mijn haartjes zijn lang, borstelig en ontembaar. Grrr! Rechts zie je duidelijk dat ik mijn wenkbrauw strakker van vorm heb gemaakt door de donkere poeder aan te brengen en de highligter op mijn wenkbrauwbot.

IMG_1512

En dit is dan het uiteindelijk resultaat! Mooi gevormde wenkbrauwen (ja, ik weet het, je moet van volle wenkbrauwen houden!) die net wat meer gedefinieerd zijn en er strakker uitzien. Wel had ik graag nog een soort tussentint gezien qua beschikbare kleuren, want niet iedereen is denk ik in te delen in Blond of Dark. De kwaliteit is goed, de tools die er bij zitten werken prima (vooral het kwastje!) en de sjablonen zijn heel geschikt voor meiden die weinig tot geen vorm in hun wenkbrauwen hebben.

Voor de dikke wenkbrauwen onder ons zijn de mallen helaas niet bruikbaar. Goedkoop is de Make-up Studio Professional Brow Kit niet, je telt €45,- neer voor deze set. Al met al ben ik wel heel tevreden over de kwaliteit van de Brow Kit!

De Make-up Studio Professional Brow Kit is vanaf nu te koop in hun webshop.

Wat voor make-up gebruik jij om je wenkbrauwen vorm te geven? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat beschikbaar is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.