Lekker theeleuten met biologische Pukka Three Cinnamon thee

Home » Lekker theeleuten met biologische Pukka Three Cinnamon thee

Pukka three cinnamon thee review 4

Koffie of thee? Die keuze is niet zo moeilijk voor mij, want ik ben een regelrechte theeleut. Ik drink maar zelden frisdrank of sap, want bij mij gaat er gewoon de hele dag water of (groene) thee doorheen. Heerlijk was het dan ook om eens een biologische kruidenthee te proberen. De ‘gewone’ zwarte thee is lekker hoor, maar kruidenthee is vaak intenser en dieper van smaak. Ik zette dus een kopje thee van de Pukka Three Cinnamon thee, oftewel; kaneelthee!

Pukka three cinnamon thee review 1

Pukka three cinnamon thee review ingredienten 2

Pukka

Pukka is een merk dat de beste biologische kruiden gebruikt om thee van te maken. Elke melange is samengesteld door kruidenmelangeur (ja, die bestaan!) Sebastian Pole. Hij gebruikt zijn uitgebreide kennis en kunde van kruiden om de meest heerlijke biologische kruidentheeën samen te stellen. Iedere melange heeft zijn eigen smaak en unieke eigenschappen om je gezondheid in balans te houden. Of je je nu wilt opladen, tot rust wilt komen of gewoon je kopje thee wilt drinken. het doel van Pukka is om de perfecte kop thee te ontwikkelen. Dat is nog eens een goede instelling! Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Pukka three cinnamon thee review 3

Verpakking

De theezakjes zijn per 20 verpakt in een vrolijk doosje. Alleen al voor die verpakking zou ik vallen. Sierlijke letters, diverse kleuren en een mooie, grote doos. Daarin zitten netjes, per stuk verpakte theezakjes die je ook zo even mee naar je werk of school kunt nemen. Hygiënisch en makkelijk!

Pukka three cinnamon thee review 6

Three Cinnamon

Three Cinnamon is een thee waarvoor drie verschillende, zoete soorten kaneel gebruikt zijn uit India, Indonesië en Vietnam. Een mooie, oosterse blend. Om de smaak helemaal tot zijn recht te laten komen wordt er geadviseerd om het zakje 5 minuten te laten trekken. En dan is hij klaar!
Pukka three cinnamon thee review 5

De smaak

De thee smaakt (natuurlijk!) naar kaneel, maar is ook erg zoet. En dat zonder suiker! Daarnaast heeft het een volle en rijke smaak en zit er ook een pittig smaakje aan. Ik vind hem erg lekker en heel anders dan de gewone thee die ik normaal drink. Je merkt dat de smaak diep is en meerdere lagen heeft. Ik vind dat deze kruidenthee niet te vergelijken is met de zwarte thee die je normaal drinkt. Je proeft de kaneel in al haar glorie, met zoete en pittige lagen. Heerlijk! Van deze thee kan ik niet de hele dag drinken omdat hij vrij intens is, maar twee kopjes op een dag is prima en dan geniet ik er echt van. Daarnaast is de thee biologisch geteelt en bestaat uit alleen maar kruiden. Pukka heeft mij erg verrast!

Pukka thee is te koop voor €3,99 (20 zakjes) bij o.a. De Tuinen, Vitaminstores, G&W, Ekoplaza, en de betere reformzaak.

Drink jij wel eens biologische en/of kruidenthee?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.