Lancaster Sol Da Bahia Eau d'été by Clements Ribeiro

Home » Lancaster Sol Da Bahia Eau d'été by Clements Ribeiro

Lancaster Sol da bahia eau d'ete 2

Lancaster heeft speciaal voor deze zomer haar cultproducten een nieuw, gelimiteerd jasje gegeven. Het ontwerpersduo Clements Robeiro heeft zich laten inspireren door het vrolijke en ritmische Brazilië en gaven de Sun Beauty lijn een kleurrijk boeket met groene, blauwe, gele en roze bloemen. Ik testte een product uit de Sun Beauty lijn waar ik heel nieuwsgierig naar was. De vrolijke Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été trok mijn aandacht en werd aan de test onderworpen! Is dit zomerwatertje een hit?

Lancaster Sol da bahia eau d'ete 1

Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été is een geur die geïnspireerd is op de rijke parfums van Brazilië. Citrus, kokosnootakkoorden en muskusachtige noten laten hun warme en sensuele impressie achter op de huid. Door de keuze van de extracten kan de geur veilig op de huid worden aangebracht en zelfs wanneer de zon op haar hoogtepunt staat. Deze bodysplash is daarom heel geschikt om met het heerlijke zomerweer te dragen. Niet te zwaar, maar wel een lekkere zomergeur! Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen.

Lancaster Sol da bahia eau d'ete 4

Lancaster Sol da bahia eau d'ete 3

De verpakking is ten eerste al ontzettend vrolijk om naar te kijken. Hij doet me denken aan de kleurrijke Oilily parfumflacons die ik als kind spaarde. Ja, ik word hier blij van! Sol Da Bahia bevat 100ml, je kunt hier dus een behoorlijk tijd mee vooruit. De vloeistof is haast transparant van kleur, je komt een heel klein hintje roze tegen. De dop is knalroze en je zal grote moeite moeten doen om deze kwijt te raken. Hij is right in your face!
Lancaster Sol da bahia eau d'ete 5

De noten die in de beschrijving naar voren komen zijn dus citrus, kokosnootakkoorden en muskusachtige noten. Ze zouden zorgen voor een warme en sensuele geur op je huid.  Als ik hem op mijn huid spuit ruik ik als eerste frisse citrusgeur (dat klopt), daarna wordt hij iets warmer (klopt ook) en kom ik een lichte kokosgeur tegen, maar totaal niet opvallend (hey, dat klopt ook!). Ook al hou je niet van kokos, je zult het niet als zodanig ruiken. Je moet het meer zien alsof er een zoetere geur vrijkomt. Niet kinderlijk zoet, maar op een vrouwelijke, volwassen manier zoet. De geur blijft fris op mijn huid, maar heeft ook een warme hint. Eigenlijk zoals een geurtje op een warme zomerdag zou moeten ruiken. Hij is niet al te sterk aanwezig, maar dat pretendeert hij ook niet. De geur blijft ook goed zitten, ik kan er de hele dag van genieten, yes! Het is een lekker zomerwatertje (eau d’été)!
Lancaster Sol da bahia eau d'ete 7

Lancaster Sol da bahia eau d'ete 6

Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été is een lekkere geur die perfect is voor hete zomerdagen. Vertrek je deze zomer naar een warm oord, neem hem dan vooral mee. Hij geeft geen vlekken op je huid als jij lekker in de zon ligt te bakken (wel goed insmeren hè?) en geeft een lekkere frisse, maar ook warme geur aan je huid. Je ruikt citrus, kokosnootakkoorden en musk en ik denk dat dit een heerlijke combi is voor de hete dagen die er hopelijk snel aankomen. Weg met die regen, hier komt Sol Da Bahia!

Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été 100ml is te koop voor €30,95 bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

Wat is jouw favoriete zomergeur?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.