Kids review | L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets unboxing

Kids review | L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets unboxing

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets unboxing

Een tijdje terug was ik samen met mijn gezin bij de grote opening van de Intertoys Experience store. Dit gigantische filiaal in Utrecht had zelfs een heuse escape room en talloze andere belevingen voor kinderen paraat staan. Na afloop kregen we een geweldige goodiebag mee naar huis en daar zat deze L.O.L Surprise! Fuzzy Pets in. Tijd om hem te unboxen!

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets unboxing

L.O.L Surprise! Fuzzy Pets – €13,99

Dat het merk L.O.L Surprise! populair bij jonge meiden is, dat mag bekend zijn. Maar dat er zoveel van te koop is, was mij ook even ontgaan. Ik review nu de L.O.L Surprise! Fuzzy Pets, maar er zijn ook Hairgoals, Glam glitter, Live Pets en Fluffy Pets. En dat is nog maar een kleine greep uit het assortiment. Mijn dochter Jade heeft het er al tijden over en zeker met het oog op Sinterklaas, zal dit een grote rol gaan spelen op pakjesavond. Wij kunnen er niet meer onder uit!

unboxing

Unboxen

De L.O.L Surprise! Fuzzy Pets is een soort kindersurprise ei, maar dan zonder de chocolade en een stuk groter. Daarnaast zit er echt een speeltje in waar je wat mee kunt.

Het uitpakken is nog best een werkje, want na de eerste laag plastic, zit er nog een tweede laag onder. Daarna komt het felroze flesje tevoorschijn en kun je hem openen.

unboxing

Wat zit er in?

Voor kinderen is dit natuurlijk een groot feest. Het is één en al uitpakken geblazen! Er zitten twee papiertjes bij met uitleg, vijf zakjes om uit te pakken en een roze doosje waar nog iets anders in verstopt zit.

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets review

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets review

Als eerste kijken we wat er in het roze doosje zit. Daar zit roze, magisch zand in (die je normaal gesproken in van die emmertjes koopt) met een klein speeltje erin verstopt. Het is even pulken, maar dan heb je hem ook.

Fuzzy Pets

In de plastic zakjes zitten accessoires voor je Fuzzy Pet en je natuurlijk de Fuzzy Pet himself!

Fuzzy Pets

Schattig hoor! Nu is hij nog harig, maar straks….

L.O.L. Surprise!

Even onderdompelen in water (of nou ja…even…je moet wel een beetje wrijven) en dan heb je je Fuzzy Pet helemaal klaargestoomd om te verzorgen!

L.O.L. Surprise!

Afgedroogd en wel komt er een lief huisdiertje tevoorschijn die je kleertjes aan kunt doen, het flesje kunt geven en in de ‘zandbak’ kan spelen. Heel erg cute voor jonge meiden!

De L.O.L Surprise! Fuzzy Pets is een leuk uitpakcadeautje voor kinderen die van verrassingen houden en het leuk vinden om met kleine poppetjes en accessoires te spelen!

Een L.O.L Surprise! Fuzzy Pets kost €13,95 en is onder andere te koop bij Intertoys.

Heb jij ook kinderen of misschien neefjes of nichtjes die van L.O.L. Suprise! houden?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.