Je huid reinigen met Foreo LUNA mini Petal Pink

Home » Je huid reinigen met Foreo LUNA mini Petal Pink

Foreo LUNA mini Petal Pink review 6

De roterende, pulserende of trillende reinigingsborstels vliegen je tegenwoordig om de oren. En het schijnt allemaal supergoed te werken. Je huid zou er een stuk schoner van worden en je verzorging wordt er beter door opgenomen. En laten we het nog niet eens hebben over hoe mooi je make-up belooft te zitten! Ik ging voor het eerst de test aan met zo’n apparaat. Ik presenteer u: de Foreo LUNA mini!

Foreo LUNA mini Petal Pink review 2

Wat is dat nou, de Foreo LUNA mini?

Foreo is een Zweeds bedrijf in huidverzorgingsapparatuur en ontwikkelde de Foreo LUNA mini. Dit is een reinigingsapparaat voor je huid en heeft een bijzonder design gecombineerd met functionaliteit. Bij dagelijks gebruik van de Foreo LUNA mini en in combinatie met je gewone huidverzorgingsritueel, wil Foreo er voor zorgen om je gezicht een stralende, gezond uitziende teint te geven. Dankzij de innovatieve t-sonic-technologie ervaar je door middel van de LUNA mini een diepe gezichtsreiniging en verwijdert de LUNA mini op milde wijze vuil, talg en make-upresten. Deze zogenaamde t-sonic-technologie zorgen voor 8000 transversale pulsen (trillingen) per minuut door de zachte siliconen aanrakingspunten die bovenaan het apparaat zitten.

Dit leuke apparaatje is te koop in de verschillende leuke en hippe kleuren zoals Magenta, Petal Pink, Turquoise Blue, Save the Sea (limited edition) en Purple, maar is ook heel geschikt voor de man in de neutrale kleur Cool Grey. Lekker universeel dus!

Foreo LUNA mini Petal Pink review 4

De Foreo LUNA mini is maar een klein apparaatje. Je hebt een grote, normale versie en de mini versie. Deze laatste is 7,5 x 7,5 x 2,5 cm. Lekker compact om op reis mee te nemen en hij werkt heel precies. De kleur die je hier ziet is Petal Pink, een zachtroze, vrouwelijke kleur. De LUNA is rond van vorm en heeft aan de bovenkant siliconen haartjes die je huid een zachte reinigingsbeurt geven. De voorkant is vooral geschikt voor je wangen en voorhoofd omdat dit gedeelte van je gezicht wat gevoeliger is.

Foreo LUNA mini Petal Pink review 7

Ook op de achterkant zitten wat meer grove siliconen haartjes, die perfect zijn om je neus(vleugels) en kin mee te reinigen. Het zwarte gaatje wat je ziet is het punt waar de oplader in kan.

Foreo LUNA mini Petal Pink review 3
Foreo LUNA mini Petal Pink review 5

Foreo LUNA mini Petal Pink review 10

In de plastic, doorzichtige verpakking zitt niet veel. Er zit een Foreo LUNA mini in (ofcourse!) en een kabeltje om aan je computer te koppelen als je hem wilt opladen. That’s it! Nadat hij in een half uur tot uurtje is opgeladen, kun je er zo’n 300 keer mee doen. Veel hè?

Zelf had ik het makkelijker gevonden als er een leuk etuitje of case bij zat waar je de LUNA mini in kunt vervoeren en opbergen. Het zou het net een luxer gevoel geven, maar het is voor mij niet reuze belangrijk. Ik zorg nu zelf voor een leuke opbergcase!

Foreo LUNA mini Petal Pink review 9

Hoe werkt het? 

De Foreao LUNA mini stuurt transdermale conische pulsaties (lekker ingewikkeld, maar het komt neer op trillingen) over het huidoppervlakte en oefent zo in een korte tijd invloed uit op de structuur en daarmee de uitstraling van je huid. Je gezichtsteint oogt hierdoor verfijnder en frisser en in slechts 2 minuten. Als je dit elke morgen en avond doet, zorgt de LUNA voor een heldere, gezondere en jongere huid.

Nu heb ik zelf een gevoelige huid en daarom heb ik hem maar één keer per dag gebruikt. Ik wilde mijn huid er niet teveel aan blootstellen, want ik denk dat twee keer per dag iets te heftig voor mijn huid zou zijn.

Eigenschappen
♥ Twee intensiteit levels voor een optimale effectiviteit en comfort.
♥ Bij een volledig opgeladen batterij kun je de LUNA mini 300 keer gebruiken, volledig opladen duurt 1 uur.
♥ Het apparaat is volledig waterproof.
♥ De borstels hoeven niet vervangen te worden.
♥ Door het gebruik van de LUNA worden huidverzorgingsproducten beter opgenomen door de huid.
♥ Het siliconen oppervlakte van dit reinigingsapparaat is niet alleen hygiënisch, maar ook effectief en zacht.
♥ Licht en ergonomisch design, makkelijk mee te nemen op reis.

En als laatste is het ook nog eens diep-reinigend: je krijgt een zichtbaar heldere en schone huid in drie dagen, verwijdert vuil, olie en make-upresten en verwijdert dode huidcellen.

Klinkt niet gek toch?

Foreo LUNA mini Petal Pink review 11

Ik kon de LUNA mini niet anders dan in het donker fotograferen om het lichtje goed te laten zien. Hier zie je hoe het onderste gedeelte oplicht (en trilt) om aan te geven dat je klaar bent met het reinigen op een bepaald gedeelte op je gezicht. 

Hoe gebruik je het?

♥ Bevocht je gezicht, breng je reinigingsproduct aan en maak het oppervlakte van de Luna nat.
♥ Zet het apparaat aan en stel de gewenste intensiteit in (ik gebruikte de meest milde stand).
♥ Een klein lampje op de Foreo licht om de 15 seconden op, dit geeft aan dat je een ander deel van het gezicht kan reinigen.

Hou ook zeker even in de gaten of de reiniger die je gebruikt niet op basis is van klei, siliconen of korrelige reinigers, omdat deze mogelijk de siliconen reinigingsborstel kan beschadigen. Ook wordt het aangeraden om voor gebruik een dermatoloog te raadplegen als je last hebt van een (ernstige) huidaandoening.

Foreo LUNA mini Petal Pink review 1

Mijn ervaring en resultaten

Ten eerste vind ik dat de Foreo LUNA mini er super schattig uitziet. De zachte vorm, het leuke kleurtje en daarnaast ligt hij heel goed in de hand. Het is echt een compact ding en is makkelijk op te bergen. De siliconen haartjes zijn zacht en mild en vooral op de meest milde stand is dit het perfecte reinigingsapparaat voor mijn gevoelige huid. De trillingen voelen in het begin even vreemd aan (het kriebelt een beetje, haha), maar na een paar keer ben je er aan gewend en ga je moeiteloos over je huid heen. Iedere 15 seconde pak ik een ander gedeelte van mijn gezicht en vooral bij de neusvleugels en kin ga ik met de grovere haartjes aan de achterkant over mijn huid. Ik heb zelf de facewash van Dermolin gebruikt en die vind ik heel prettig in combinatie met de Foreo LUNA mini omdat hij heel mild is qua ingrediënten.

Ik heb de Foreo LUNA mini vier weken gebruikt en ik zag duidelijk verschil in de conditie van mijn huid.

Wat voor verschil merkte ik na vier weken gebruik?

♥ Na gebruik had ik direct een babyzachte huid en dan overdrijf ik niet!

♥ Ik had minder last van hormonale, onderhuidse pukkeltjes

♥ De porien op mijn neus zijn kleiner geworden. Mijn neus was dof en droog, maar nu straalt hij en geeft hij een mooie, gezonde glow af.

♥ Mijn gezichtshuid vertoonde minder schilfers.

♥ Mijn huid is nog beter gereinigd. Ik merk dat de laatste restje mak-up eraf gehaald worden.

Ik ben dan ook heel tevreden over dit reinigingsapparaat en ben ontzettend blij dat ik de Foreo LUNA mini heb ontdekt. Ik denk dat een groot voordeel is dat je – in tegenstelling tot andere reinigingsapparaten – je niet iedere drie maanden een nieuwe borstel hoeft aan te schaffen omdat je de siliconen haartjes heel makkelijk schoon kunt houden. Hij is even aan de prijs, maar alsnog een stuk goedkoper dan de concurrerende reinigingsborstels. Zeker op lange termijn ga je hier je voordeel uit halen omdat je geen nieuwe borstels hoeft te kopen.

De Foreo LUNA mini is te koop bij Douglas voor €119,-.

Zou jij de Foreo LUNA mini willen gebruiken? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.