Ioma dagelijkse zonnebescherming voor het (gevoelige) gezicht

Home » Ioma dagelijkse zonnebescherming voor het (gevoelige) gezicht

Ioma Cel Protector spf 50 review 3

Dat goede zonnebescherming voor je huid hartstikke belangrijk is, wist je waarschijnlijk al. Het voorkomt dat je pigmentvlekken ontwikkeld, een rimpelige huid krijgt, maar ook huidkanker is iets waartegen je je goed moet beschermen. Nu smeerde ik tot voor kort mijn gezicht niet dagelijks in met een SPF factor en dat komt vooral door mijn zeer gevoelige huid die geen enkele zonnebrand kan verdragen. Maar ik heb goed nieuws; IOMA is het eerste merk dat ik kan verdragen op mijn gelaat en bevat geen parabenen! Tijd om je meer te vertellen over dit veelbelovende product! Ioma Cel Protector spf 50 review 1

IOMA 

IOMA staat bekend om de unieke technologie en gepersonaliseerde verzorgingsproducten. Via een gratis en unieke huidanalyse met een IOMA high tech apparaat kan er exacte en objectieve informatie gegeven worden over de conditie waarin jouw huid verkeerd. Heel handig als je wat meer achtergrondinformatie wilt hebben over je huid en wat je er aan kunt doen! Hierna wordt deze informatie gekoppeld aan een uniek nummer, namelijk de IOMA SkinCode.

De zeven cijfers die deze SkinCode vormen, zijn de basis voor de huidanalyse. Hierbij worden zeven criteria gemeten waaraan een score van 1 t/m 15 wordt gegeven. Nummer 1 is de beste en 15 is de slechtste score.

De IOMA Cell Protector SPF 50+ PA+++ die ik in dit artikel review heeft het nummer 7 mee gekregen die staat voor de categorie pigmentvlekken. Natuurlijk is het product daar niet alleen voor bedoeld maar met een goede zonnebescherming kun je die ook voorkomen.

Ioma Cel Protector spf 50 review 4

Ioma Cel Protector spf 50 review 2

IOMA Cell Protector SPF 50+ PA+++

De IOMA Cell Protector is een huidbeschermer die de tekenen van milieustress (blootstelling aan zon, vervuiling en ongezonde levensstijl) te lijf gaat. Dit product garandeert dagelijks de hoogst mogelijke bescherming tegen UVA- en UVB straling en daarnaast bevat het ook de supersterke actieve Desoxine. Dit ingrediënt belooft het verouderingsproces tegen te gaan tijdens blootstelling aan de zon. Dit klinkt goed!

Wat belooft het verder?

♥ Bevat geen parabenen.

♥ Het heeft een lichte textuur.

♥ Wordt snel in de huid opgenomen.

♥ Kan dagelijks worden aangebracht na je dagcrème.

♥ Door de speciaal ontwikkelde IOMA AMOI app(licatie) kun je checken hoe vaak je de Cell Protector op een bepaalde dag moet aanbrengen om goed beschermt tegen de zon te zijn. De ene dag kan het bewolkt zijn en hoef je maar één keer per dag te smeren, op een zonnige dag misschien wel vier keer. Hoe chill is dat? Je persoonlijke weerkaart en advies voor je huid! De app is zowel voor Android als iPhone te downloaden.
Ioma Cel Protector spf 50 review 5

Ioma Cel Protector spf 50 review 7

De verpakking ziet er goed en professioneel uit. Ik vind het fijn dat het in een doosje zit en daardoor goed afgesloten is. Er zit een fijne gebruiksaanwijzing bij en de overige informatie heeft voldoende waarde om te kijken of het product wat voor jou is. Ioma Cel Protector spf 50 review 6 Ioma Cel Protector spf 50 review 8

De dop is heel speciaal. Zo speciaal zelfs, dat ik even niet wist hoe ik hem moest open maken, haha. Gelukkig kwam ik er na een tijdje achter dat je de zilveren dop moet draaien en dan het pompje tevoorschijn komt. Yay! Ioma Cel Protector spf 50 review 9 Ioma Cel Protector spf 50 review 10

De IOMA Cell Protector SPF 50+ PA+++ is lichtgeel van kleur en is vrij romig. Hij smeert lekker uit en smelt op mijn huid als ik hem opsmeer. Heerlijk! Waar een normale zonne(brand)bescherming dik, stroef en vet aanvoelt, is dit een heel ander gevoel. Net alsof je een fijne dagcrème opsmeert!

Ik smeer de Cell Protector ongeveer 10 minuutjes na mijn dagverzorging op mijn gezicht, waardoor je dagcrème al is ingetrokken en je dus een nieuwe laag kunt gaan aanbrengen. Je huid gaat er misschien iets meer van glanzen, maar ik heb daar verder geen last van als ik mijn make-up aanbreng en mijn gezicht afpoeder. Ik vind dat hij je huid niet uitdroogt en geen ‘plakkaat’ gevoel krijg. Yes, ik ben hier heel enthousiast over!

Het meest fijne is nog wel dat ik geen jeuk, uitslag of een rode huid krijg van de IOMA Cell Protector. Echt waar, ik kan niet meer zonder. Ik gebruik nu iedere dag deze bescherming en heb mijn juiste zonneschermer gevonden.

Wel is het even slikken qua prijs. In een flacon zit 30 ml en daar betaal je €42,75 voor. Ik weet het, een hoop geld. Maar omdat ik geen andere zonnebescherming kan verdragen voor mijn gezicht, ben ik bang dat ik gewoon geld opzij moet leggen voor dit fantastische product. Een echte aanrader voor de (zeer) gevoelige huidjes!

De IOMA Cell Protector SPF 50+ PA+++ is te koop bij ICI Paris XL.

Bescherm jij je gezicht iedere dag met een zonnebeschermer?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.