Het Schoonheidswater uit Brazilië van Cinq Mondes

Home » Het Schoonheidswater uit Brazilië van Cinq Mondes

Cinq Mondes schoonheidswater eau du Brésil fresh aromatic spray review 6

Misschien ben je nog niet zo bekend met het merk Cinq Mondes. Ik namelijk ook niet! Het is een merk dat al tien jaar bestaat en schoonheidsrituelen uit de hele wereld samenbrengt in schoonheidssalons en spa’s. Hier kun je onder andere behandelingen ondergaan met de producten van Cinq Mondes. Vorige week ontving ik dit prachtige flesje met Schoonheidswater uit Brazilië die je onder andere op je lichaam, haar en kussensloop kunt sprayen om je lekker te laten ontspannen! Zou het werken?

Cinq Mondes schoonheidswater eau du Brésil fresh aromatic spray review 1 Cinq Mondes schoonheidswater eau du Brésil fresh aromatic spray review 2

Cinq Mondes Schoonheidswater eau du Brésil 

Officieel wordt dit mooie flesje een schoonheidswater genoemd. En dat klinkt best aantrekkelijk! Want wie wil er nou niet besprenkeld worden met dit luxe vloeistofje? Cinq Mondes omschrijft het als “Een duik in een verfrissende waterval van kokoswater en limoen”. En daar hebben ze groot gelijk in.

Zo verteld Cinq Mondes dat de Brazilianen vroeger onder de watervallen diep in het Amazonewoud stonden om zich onder te dompelen in de verfrissende en zuiverende kracht van water. Ze namen de tijd om zich spiritueel op te laden en om te herstellen met behulp van de natuur, die zij van therapeutische waarde beschouwden.

Om deze eeuwenoude traditie van het Braziliaanse bad of “Banho” te kunnen nabootsen bracht Cinq Mondes dit heerlijke flesje met Schoonheidswater uit Brazilië uit. Het zou verfrissend en revitaliserend zijn. Ik ben benieuwd!

Cinq Mondes schoonheidswater eau du Brésil fresh aromatic spray review 5

De geur

Het Schoonheidswater uit Brazilië is samengesteld door de bekende parfumeur Olivia Giacobetti en is “een samensmelting van het frisse vruchtvlees van de limoen verzacht met kokoswater”. Deze nieuwe samenstelling voert je mee op een zintuiglijke reis, “als een douche in de vrije natuur”.

Door dagelijks het Schoonheidswater uit Brazilië op het lichaam, haar of hoofdkussen te sprayen, verkwikt en verfrist het je zintuigen. Door diep in te ademen en het Schoonheidswater boven je hoofd te vermisten, creëer je een waas van welzijn en verzachting om je heen.

De geur is vooral kenmerkend door de aanwezigheid van limoen, kokosnoot en witte ceder. Het is een frisse geur, maar heeft ook een diepere laag door de wat zwaardere geur van de witte ceder. Het ruikt haast alsof er een vleugje musk in zit.

Cinq Mondes schoonheidswater eau du Brésil fresh aromatic spray review 3 Cinq Mondes schoonheidswater eau du Brésil fresh aromatic spray review 4

Conclusie

Als parfum voor op je lichaam of haar zou ik hem persoonlijk niet gebruiken, maar wat is hij lekker om op je kussensloop of gewoon in je kamer te sprayen. Er komt dan een subtiele, maar wel goed ruikbare geur naar boven.

Het Schoonheidswater van Brazilie geeft mij een ontspannen, maar toch helder en fris gevoel en ik vind het heerlijk! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat hij niet goedkoop is. Voor een flesje van 100 ml betaal je €49,-.

Cinq Mondes Schoonheidswater van Brazilië is te koop in de webshop Cinq Mondes.

Ben jij al bekend met het merk Cinq Mondes? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product die ter beschikking is gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.