Favoriet: L’Occitane Melting Honey bodycare

Home » Favoriet: L’Occitane Melting Honey bodycare

L'Occitane Melting honey bodycare review 1

Altijd ben ik in de weer met smeersels. Ik heb immers een droge (en gevoelige) huid die zeker met dit koude herfstweer wel wat extra’s kan gebruiken. Nu hou ik niet alleen van lekkere verzorgende crèmes en douchespulletjes, ik vind het ook wel belangrijk dat het er leuk en aantrekkelijk uitziet. Dat smeert toch een stuk gezelliger! Ik ben dan ook heel blij dat ik de nieuwe L’Occitane Melting Honey bodycare lijn heb ontdekt, want deze verzorgt niet alleen heerlijk, hij ruikt ook nog eens goddelijk!

L'Occitane Melting honey

L’Occitane Melting Honey – zacht & zoet

Voor de nieuwe Melting Honey Body Care-lijn combineerde L’Occitane de beschermende eigenschappen van karitéboter uit Burkina Faso, met een zinnenprikkelend ingrediënt: honing uit de Provence, met huidverzachtende eigenschappen. Een lijn die niet alleen fijn verzorgt, maar ook verrukkelijk naar zoete, melkachtige honing ruikt. Hoe lekker wil je het hebben?

Het mooie aan deze Melting Honey Body Care-lijn is dat 100% van de winst van de verkoop van de Melting Honey Solidarity Soap naar de steun aan visueel gehandicapten gaat. Met het geld dat met de verkoop van deze zeep wordt ingezameld, krijgen patiënten op het platteland van Burkina Faso toegang tot een bril of oogzorg. Een mooi initiatief en prachtig dat ze deze zeep beschikbaar stellen!

L'Occitane Melting honey bodycare exfoliating sugars review 2

Melting Honey Exfoliërende Suikers – 175g ♥ €21,-.

Deze scrubbalsem is verrijkt met karitéboter (5%) en heeft een licht exfoliërende werking. Hierdoor voelt je huid zijdezacht aan en ruikt hij naar de heerlijke zachte geur van honing.

Deze scrub is niet een ‘losse’ scrub zoals je normaal gesproken gewend bent. Het is echt een wat hardere balsem met harde stukjes erin verwerkt. Hierdoor blijft de scrub goed in de pot zitten en heb je maar een klein beetje nodig om je lichaam te kunnen scrubben. En mag ik even heel enthousiast zijn over de lekkere geur van deze scrub? Hij ruikt zo lekker zoet, maar meer op een honing- en melkachtige manier. Het is zacht en mild, maar wel duidelijk aanwezig.

De scrub doet prima zijn werk. Hij verdeelt goed onder de douche en zodra het in aanraking komt met water kun je met hartelust gaan scrubben. Wat overblijft zijn zachte armen, billen en benen. En van de geur kun je ook na het douchen nog lekker van genieten. Jum!

L'Occitane Melting honey bodycare exfoliating sugars ingredienten review 3

Ingrediënten. L'Occitane Melting honey bodycare exfoliation sugars review

Melting Honey Exfoliërende Suikers.

L'Occitane Melting honey bodycare Ultra soft cream review 1

Melting Honey Ultra Soft Cream – 100ml ♥ €19,-

Deze lichte en zachte bodycrème combineert 10% voedende shea butter met de kalmerende zachtheid van honing uit de Provence. Ook ruikt deze Ultra Soft Cream verrukkelijk en is het een feestje om je lichaam hiermee in te mogen smeren.

Het is een dunne bodycrème die nog het meeste inzit tussen een stevige bodybutter en een lichte bodylotion. Voor de extreem koude en droge dagen zal hij misschien niet voldoende verzorging geven, maar voor nu is deze dikte prima. Het duurt eventjes voordat hij intrekt, maar dat heb ik eigenlijk altijd met dit soort crèmes. Gewoon even een joggingpak aantrekken en je make-up doen, dan spring je daarna gewoon weer in je kleren!

L'Occitane Melting honey bodycare Ultra soft cream review 2

L'Occitane Melting honey bodycare Ultra soft cream review 4

De Melting Honey Ultra Soft Cream voelt lekker zacht aan en ruikt goddelijk!

L'Occitane Melting honey bodycare hand cream review 1

Melting Honey Hand Cream – 30ml ♥ €7,50

Door de luchtige textuur met 25% karitéboter heeft deze handcrème een voedende, verzachtende en beschermende werking op de huid. Ook deze tube bevat weer dezelfde, lekker geur.

De crème is lekker luchtig en smeert prima uit. Hij voedt mijn handen met dit herfstweer prima, maar als de ijzige kou straks zijn intrede doet, zal ik met iets vetters moeten gaan smeren.

L'Occitane Melting honey bodycare hand cream review 3

De handcrème heeft een draaidop, wat heel leuk en authentiek staat. Of het praktisch is, is een tweede. Ik raak dit soort dingen dan al gauw kwijt als ik mijn handen insmeer en ik het dopje ergens neerleg. En foetsie! Weg is hij. Wel vind ik de verpakking erg leuk bedacht en lijkt het net een ijzeren tube te zijn. Maar schijn bedriegt, hij is toch echt van plastic!

L'Occitane Melting honey bodycare hand cream review 2 L'Occitane Melting honey bodycare hand cream review 4

Een luchtig, klein wormpje! Haha, nee ik vind het erg grappig dat de handcrème er haast uitkomt als slagroom. De substantie is echt heel gelijkend wat dat betreft.

De L’Occitante Melting Honey body care-lijn is een hele fijne verzorgende lijn. Hij doet zijn werk goed voor het herfstige weer waar we nu te kampen mee hebben. De handcrème en Ultra Soft Cream zijn lekker producten om je lichaam mee in te smeren. Voor de echte, koude en ijzige dagen heb ik iets vetters nodig, maar nu is het prima! De Exfoliërende Suikers scrub is echt mijn grote favoriet. Hij ruikt heerlijk naar zachte honing en maakt mijn huid super zacht. En na het afdrogen ruik ik nog naar die lekkere geur!

De L’Occitane Melting Honey lijn is vanaf nu te koop op nl.loccitane.com en in L’Occitane boetieks.

Wat is op dit moment jouw favoriete lichaamsverzorging?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.