Essence Ariba! Hair Chalk limited edition

Home » Essence Ariba! Hair Chalk limited edition

Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 5

Yay! De nieuwe limited edition collectie van Essence ligt weer in de schappen. Gisteren spotte ik tijdens mijn tripje aan de Kruidvat de Ariba! collectie met wel hele zomerse items. Nu had ik de Hair Chalk al op het oog toen ik een tijdje terug het persbericht had gelezen en nu was hij er dan. Ik nam de roze kleur 01 Hola, guapa mee en ging met mijn dochter aan de slag. Want dit is natuurlijk geweldig voor meiden die van roze houden!

Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 1 Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 2

Hair Chalk kennen we inmiddels allemaal wel denk ik. Het is een soort krijt die je tegen je haar aanwrijft en op deze manier kleur afgeeft aan je haar. Maar nog niet eerder heb ik zo’n soort haarklem model gezien! Dit lijkt me ontzettend handig om gewoon je haar er tussen te klemmen en er doorheen te laten gaan. De Hair chalk zit overigens op een leuke manier verpakt in een doorzichtige koker. Ook is hij te koop in een mintgroene kleur, lekker fris!
Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 3 Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 4

De klem bevat ribbeltjes zodat hij goed grip op je haar heeft. Super handig!
Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 6

Het pigment wat er vanaf komt, is verbazingwekkend goed. Dit belooft veel goeds!
Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 8

De Hair Chalk kocht ik voor Jade, want ze is echt een meisje-meisje. Lekker tutten vind ze heerlijk! Ze kon dan ook niet wachten om met roze haar rond te lopen. Dit is haar natuurlijke haar, zonder de Hair Chalk.
Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 9

Daarna zijn we aan de slag gegaan met de roze Hair Chalk. Eerst heb ik Jade haar haar goed door geborsteld en pakte daarna kleine strengen haar om met de klem overheen te gaan. Als je dikkere plukken pakt, geeft de kleur niet zo goed af. Het is dus wel belangrijk om kleine strengen haar te pakken. Daardoor ben je wel iets langer bezig dan dat je zou verwachten, maar alsnog is het vrij vlotjes gedaan. En klaar is Kees!

Pas zeker even op met het afgeven van het krijt, want zolang je de kleur nog niet hebt geseald, geeft het behoorlijk af! Nadat we de gewenste kleur hadden aangebracht, ben ik er met haarlak over heen gegaan. Zo hecht het beter aan je haar en geeft het niet af aan je kleding.

Essence Aruba! Hair Chalk 01 Hola, guapa review 7

Jade was enorm blij met haar roze punten en zeker met een staart in, staat het enorm leuk! Ik vind het heel erg leuk voor jonge meiden, maar ik kan me ook voorstellen dat je als je creatief bezig wilt gaan met je eigen haar (en toevallig naar een festival gaat), dit ook heel erg tof kan zijn!

De Essence Hair Chalk is te koop voor €3,99 bij Kruidvat.

Wat vind jij van hair chalk, heb je het wel eens geprobeerd?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.