Een magische wereld met de Treacle Moon Wild Cherry Magic

Home » Een magische wereld met de Treacle Moon Wild Cherry Magic

Eén ding is zeker: Treaclemoon heeft menig vrouwen- en meisjeshart veroverd. Ik bedoel, je kunt toch niet anders dan helemaal blij worden van deze verpakkingen? Daarnaast komen ze altijd met de meest heerlijke geuren op de proppen en ook deze keer is het raak. Ik laat je de Treacle Moon Wild Cherry Magic body scrub en hand cream zien!

Treacle Moon

Het merk Treacle Moon bestaat al heel wat jaartjes. Oorspronkelijk komt het uit Engeland, waar het immens populair is. Sinds 2006 hebben ze tal van geuren ontwikkeld voor de heerlijke douchegels die zo bekend zijn.

Hier in Nederland kennen we het misschien nog niet zo lang. Ik denk dat het inmiddels een paar jaar hier op de markt is en voornamelijk omdat het een fijn geprijsd alternatief lijkt te zijn voor de dure Philosophy douchegels.

Ik ben als sinds het begin fan en vind de producten dan ook heerlijk om in de douche te gebruiken. De meest recente geur die te koop is, is de Wild Cherry Magic lijn. Een geurlijn die dromerig en snoeperig lijkt te zijn, met invloeden van wilde kersen. Klinkt lekker toch?

Treacle Moon Wild Cherry Magic – body scrub (225 ml) – €4,95

De body scrub ziet er zoet en kleurrijk uit. Ik hou hier wel van! Dat er zelfs een tekening van een eenhoorn op staat, maakt het extra magisch. Treacle Moon heeft ook nog eens de moeite genomen om er een leuk verhaaltje bij te schrijven:

“Should you ever go tot the biggest star in the sky and open the big yellow door, you will find a land made of cherry soufflé…where unicorns with sugar coated horns play.”

Treacle Moon draagt uit dat ze het beste voor je huid willen en je altijd willen laten stralen!

De scrub ruikt precies zoals de naam doet vermoeden; de geur van wilde kersen komt je tegemoet en ruikt zelfs een beetje naar kersenyoghurt. Zo lekker!

Daarnaast zijn de scrubdeeltjes gemaakt van jojoba, waardoor je geen plastic deeltjes door je doucheputje spoelt. Bewust en duurzaam, fijn.

Breng je de scrub aan onder de douche dan kun je dit doen met ronddraaiende bewegingen totdat de deeltjes zijn verdwenen. Hij is zacht en mild voor je huid en zeker niet zo hard als een suiker- of zoutscrub. Ja, ik ben hier heel tevreden over.

Treacle Moon Wilde Cherry Magic – hand cream (75 ml) – €2,95

De hand cream zit in een makkelijke en handzame verpakking. Ideaal om mee te nemen voor onderweg. Qua vormgeving zit het helemaal goed wat mij betreft; een mooie, ovale vorm en een kersenrode kleur maken het tot een opvallende verschijning. Doe daar een unicorn bovenop en het plaatje is compleet.

De geur is wederom heerlijk te noemen. Ik hou simpelweg van de geur van kersen.

Links zie je de hand cream op mijn hand. Hij is wit van kleur en rijk van textuur. De hand cream is bedoel voor extra droge handen en bevat daarom ook perzikolie en vitamine E. Allemaal om je handen zacht te maken.

Nou, dan ben je bij mij aan het goede adres! Mijn handen zijn vrijwel altijd droog en met deze hand cream ben ik daar van verlost. Ze voelen zacht aan zonder plakkerig te voelen. En dat is best een fijn gevoel op een hete lente- of zomerdag.

Conclusie

De Treacle Moon Wild Cherry Magic producten hebben mij veroverd. Ik vind niet alleen de naam en verpakking leuk, ook de werking van de body scrub en hand cream zijn erg fijn. Wat mij betreft zijn dit leuke producten om cadeau te doen, maar ook om ze gewoon lekker voor jezelf te houden.

De Treacle Moon Wild Cherry body scrub kost €4,95 en de hand cream €2,95. Treacle Moon is onder andere te koop bij Etos, Kruidvat en Albert Heijn.

Heb jij al eens producten van Treacle Moon geprobeerd?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.