Dr. Van der Hoog 2-fasen oog- en lipreinigingslotion

Home » Dr. Van der Hoog 2-fasen oog- en lipreinigingslotion
Dr. Van der Hoog 2-fasen oog- en lipreinigingslotion

IMG_5124-001

Elke avond reinig ik trouw mijn ogen en gezicht. Ik heb dit ritueel nog nooit overgeslagen, echt waar! Het vieze gevoel van plakkerige mascara en uitgelopen foundation is nou niet iets waar ik in de ochtend op zit te wachten. Geef mij maar een schoon en fris huidje en een lekkere, verzorgende crème afterwards. Vanwege mijn gevoelige huid, koop ik niet vaak een andere merk make-up remover dan mijn vertrouwde van Garnier. Simpelweg om het feit dat als een remover mij bevalt, dat een uniek moment is. Er zijn maar weinig removers waar ik tegen kan. Toen de 2-fasen oog- en lipreinigingslotion van Dr. Van Der Hoog in mijn Truly Yours box zat, was ik dan ook extra nieuwsgierig en super kritisch. Benieuwd of dit wat voor een extreem gevoelig huidje is?

IMG_5123

De 2-fasen oog- en lipreinigingslotion van Dr. Van Der Hoog zit in een mooi doorzichtig flesje. De dop  is wit en heeft een zilverkleurig lijntje onderaan. Het flesje bevat 150 ml en bestaat uit een 2-fasen lotion waar je zowel je ogen als lippen mee kunt reinigen. Voor de rest van mijn gezicht gebruik ik een remover die speciaal voor het gezicht geschikt is.

IMG_5126

De remover heeft een goede doseerdop. Er komt precies genoeg uit en je giet de lotion er niet gelijk uit. Het is een beetje deppen op een wattenschijfje. Het gaat prima!

IMG_5129

Maar wat belooft de 2-fasen lotion?

  • Het zorgt voor een extra frisse huid.
  • Is 100% zeepvrij.
  • Reinigt de huid mild.
  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • Dankzij een drievoudig ingrediëntencomplex van shikakai (Indiase fruitsoort), desert date (boomsoort) en gypsophila (gipskruid) droogt hij je huid niet uit.
  • Het bevat kalmerende allantoïne (dit vormt beschadigd weefsel om tot nieuw weefsel en stimuleert de celdeling).

IMG_5128

En voor de liefhebbers de ingrediëntenlijst.

IMG_5127

En, werkt het? Ja, het werkt! Bij een 2-fasen lotion moet je de twee verschillende vloeistoffen met elkaar mengen door het flesje goed te schudden. Hierna kun je de lotion op een wattenschijfje aanbrengen. Hij verwijdert mijn oogmake-up op een milde en zachte manier. Ik heb absoluut geen last van prikkende ogen of een droge huid na gebruik. Het is een zeer vloeibare substantie en dit brengt makkelijk aan op een wattenschijfje. Het is lang geleden dat ik een oogremover heb ontdekt die zo mild is dat hij geen irritaties achterlaat. Wat een topproduct!

Sidenote: ik heb de 2-fasen lotion niet getest met waterproof mascara, dus daar kan ik helaas niets over zeggen. 

IMG_5124

Goh, bedankt Dr. Van Der Hoog, u maakt uw beloftes waar! Ik ga deze zeker opnieuw kopen als hij op is. Heb je dus een gevoelige huid, dan is deze lotion (die naar eigen zeggen voor ieder huidtype geschikt is) echt een regelrechte aanrader!

De Dr. Van Der Hoog 2-fasen oog- en lipreinigingslotion is verkrijgbaar bij de drogist voor €7,59.

Over welke oogmake-upremover ben jij het meest tevreden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.