Dove Nourishing care & oil Moroccan argan oil douchecrème

Home » Dove Nourishing care & oil Moroccan argan oil douchecrème

dove-nourishing-care-oil-nourising-body-wah-moroccan-argan-oil-review-1

Dove maakt mij eigenlijk altijd wel blij. De producten ruiken verrukkelijk en de inhoud is lekker zacht voor mijn huidje. Daarnaast maken ze ook nog eens hele mooie reclamecampagnes die iedere vrouw in haar waarde laat. Een fijne merkbeleving dus! Deze keer maak ik kennis met de Dove Nourishing Care & Oil Moroccan argan oil douchecrème en ik ben daar heel benieuwd naar.

dove-nourishing-care-oil-nourising-body-wah-moroccan-argan-oil-review-3

Dove Nourishing Care & Oil verzorgingslijn

Deze nieuwe lijn van Dove bevat drie verzorgingsproducten met arganolie die meer doen dan reinigen alleen – het is een nieuwe manier om een droge huid dagelijks te reinigen maar tegelijkertijd ook intensief te hydrateren, herstellen en te beschermen tegen de uitdrogende invloed van warm water en zeep. Dove vertelt dat je hierdoor elke dag lekker kan blijven genieten van een warme douche omdat de huid beschermd wordt tegen uitdroging. Zo blijf je een zachte, stralende en soepele huid houden.

De lijn bevat een doucheolie, een beauty bar (blokje zeep) en een douchecrème die ik in dit artikel aan je laat zien.

Arganolie

Alle drie de Nourishing Care & Oil producten zijn verrijkt met Arganolie, in Marokko niet voor niets ‘het vloeibare goud’ genoemd. De arganolie is rijk aan krachtige antioxidanten zoals vitamine E en bestaat voor 80% uit onverzadigde essentiële vetzuren, met name omega 9 (oliezuur) en omega 6 (linolzuur) die samen kunnen bijdragen aan een mooie, sterke en soepele huid. De olie vult een lipidentekort in de opperhuid aan en versterkt de natuurlijke beschermingsbarrière zodat het huideigen vocht (en vet) ook minder makkelijk ontsnapt. De droge oliestructuur wordt bovendien goed door de huid herkend en opgenomen voor een zijdezachte, niet plakkerige finish.

dove-nourishing-care-oil-nourising-body-wah-moroccan-argan-oil-review-2

dove-nourishing-care-oil-nourising-body-wah-moroccan-argan-oil-review-4

De test

Maar hoe bevalt de douchecrème mij? Ik vind als eerste dat ik de geur even moet noemen, want wat is die lekker zeg! Hij ruikt een tikkie oriëntaals en bevat noten van amber, bergamot, Marokkaanse specerijen en sandelhout. Het is absoluut een warme geur die zich helemaal in je douche verspreidt als je hem aanbrengt. Misschien is het wel handig om te noemen dat het een geur is die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. Je kunt hem dus gerust delen met je partner!
dove-nourishing-care-oil-nourising-body-wah-moroccan-argan-oil-review-5

De douchecrème is zacht en lobbig en bevat kleine ‘bolletjes’ – of moet ik het druppeltjes noemen? – arganolie. Je voelt er niets van als je hem op je huid aanbrengt, maar je ziet het wel als je een dotje uit de fles knijpt. Daarnaast maakt hij mijn huid goed schoon, laat hij haar zacht achter en ruik ik gewoonweg heerlijk! Ja, dat mag gezegd worden.

De Dove Nourishing Care & Oil Moroccan argan oil douchecrème is te koop voor €3,59 (250 ml) en €5,99 (500 ml) bij de drogisterij.

Heb jij deze nieuwe douchecrème van Dove al ontdekt?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product die ter beschikking is gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.