Dove DermaSpa goodness

Home » Dove DermaSpa goodness

Dove DermaSpa Goodness review 1

Hou jij ook zo van dat Spa-gevoel? Jezelf lekker verwennen, een heerlijke geur en ontspannen terug komen. Heerlijk! Dove heeft nu de DermaSpa goodness verzorgingslijn uitgebracht waarbij jij thuis gewoon dat gevoel vast kunt houden. Ik testte de Bodylotion, de Silky body oil en de Handverzorging.

Dove DermaSpa Goodness review 2

DermaSpa goodness

De DermaSpa goodness lijn bestaat in totaal uit vier producten; deze bovenstaande drie producten, maar er hoort ook nog een Bodycream bij. DermaSpa goodness is ontwikkeled om de droge huid te verzorgen met omega olie en Cell-Moisturisers en om je daarnaast een stralende huid te geven, die fluweelzacht aanvoelt.

Om dit effect te bereiken, hebben vooraanstaande huid- en beautyexperts samenwerkt om Goodness te creëren.

Dove DermaSpa Goodness review 4

Dove DermaSpa Goodness review 6

DermaSpa goodness bodylotion – €6,99

“Transformeer jouw droge huid met deze snel absorberende lotion op drie manieren: voor een egale, stralende huid, die fluweelzacht aanvoelt.” Deze bodylotion zou je huid optimaal hydrateren en je huid lekker verwennen.

De geur is het eerste wat me opvalt aan de bodylotion. Die is echt heerlijk! Het is fris, ontspannen en geeft je inderdaad dat Spa-gevoel. Ik ben in tijden niet zo’n lekkere verzorgingsgeur tegen gekomen. Nu heb ik een erg droge huid en normaal gesproken voldoet een bodylotion niet. Helaas ook deze keer niet, maar dat ligt gewoon aan mijn huidtype. Ik denk dat al je een normale tot ietwat droge huid hebt, deze wel aan jouw eisen zal voldoen.
Dove DermaSpa Goodness review 3

Dove DermaSpa Goodness review 8

DermaSpa goodness Silky body oil – €9,99

Deze Silky body oil is speciaal ontwikkeld voor de droge huid en beloofd een fluweelzachte finish, een stralende en egale huid. Precies zoals alle producten uit deze lijn dat doen.

De Silky body oil is echt een ander product dan de bodylotion. Het is meer een zachte olie met fijne shimmers. Daarnaast ruikt hij verrukkelijk! Deze olie is echt een favoriet van me geworden de afgelopen tijd. Hij voedt mijn erg droge huid goed en laat mijn huid heerlijk zacht achter. Jum!

Dove DermaSpa Goodness review 5 Dove DermaSpa Goodness review 7

DermaSpa goodness handverzorging – €4,39

Ook de handverzorging – oftewel handcrème – heeft precies dezelfde beloftes en geur als haar voorgangers. Hij zou snel intrekken en is wederom geschikt voor een droge huid.

Helaas is deze handverzorging ook niet vet genoeg om mijn erg droge handen te verzorgen, dus ook deze moet ik laten liggen. Maar nogmaals: mijn huid is extreem droog en ik denk dat de handcrème voor een normale tot droge huid geschikt is.
Dove DermaSpa Goodness review 9

Van links naar rechts: de bodylotion, handverzorging en de silky body oil.
Dove DermaSpa Goodness review 10

Uitgesmeerd.

Dove DermaSpa Goodness review 2

De DermaSpa goodness lijn vind ik heerlijk ruiken. Ik denk dat het daarom heel goed zijn doel heeft bereikt om je dat Spa-gevoel te geven. Van de Silky body oil wordt mijn lichaamshuid heerlijk zacht en dit is mijn grote favoriet als het aankomt op zachte verzorging en een ontspannen gevoel.

Helaas zijn de bodylotion en de handverzorging niet voedend genoeg voor een erg droge huid, maar misschien is dit wel wat voor jou als je een normale tot droge huid hebt. Dat de lijn heerlijk ruikt, hoef ik je waarschijnlijk niet nog een keer te vertellen. Ik hou van die geur!

♥ DermaSpa goodness bodylotion – €6,99

♥ DermaSpa goodness Silky body oil – €9,99

♥ DermaSpa goodness handverzorging – €4,39

Dove is o.a. te koop bij Kruidvat, Trekpleister en Etos.

Heb jij de DermaSpa goodness verzorgingslijn al eens geprobeerd? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.