De zomerse Yves Rocher Maracuja limited edition collectie 2018

Home » De zomerse Yves Rocher Maracuja limited edition collectie 2018

Yves Rocher Maracuja collectie

Dit seizoen heeft Yves Rocher een nieuwe limited edition lijn gelanceerd. De Yves Rocher Maracuja collectie is ontzettend zomers en bevat felle kleuren en tropische geuren. Hij bestaat uit zowel heerlijke doucheproducten als make-up die grotendeels ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat. Ik ben benieuwd!

Yves Rocher Maracuja collectie

Yves Rocher Maracuja collectie 2018

De zeer uitgebreide Yves Rocher Maracuja collectie bestaat uit allemaal producten die jou echt de zomer laten beleven. De geur is heerlijk te noemen! Hij is fruitig door de maracuja, maar ook een tikkeltje ‘plantaardig’ door de natuurlijke ingrediënten. Ik vind de Yves Rocher Maracuja collectie daarom ook heel natuurlijk ruiken en niet chemisch.

Ook vind je make-upproducten in deze lijn, maar die heb ik bewaard voor een andere keer. Anders wordt het wel een bomvol artikel!

Yves Rocher Maracuja douchegel

Yves Rocher Maracuja douchgel

Yves Rocher Maracuja douchegel (200 ml) – €2,50

Onder de douche kun je lekker genieten van een verkwikkende douchegel met de geur van Passievrucht & Gember. De naam Maracuja zet je hierdoor een beetje op het verkeerde been, maar ik moet zeggen dat passievrucht en maracuja dan ook wel erg op elkaar lijken qua geur. Het is allebei tropisch zoet!

Ik vind hem lekker verfrissend, een heerlijke geur hebben en hij maakt mijn huid goed schoon. Overigens is deze douchegel ook te koop in een 400 ml verpakking.

Yves Rocher Maracuja botanical scrub Yves Rocher Maracuja botanical scrub

Yves Rocher Maracuja Botanical scrub (150 ml) – €4,95

Scrubben doe ik zelf zo’n 1 à 2 keer in de week. Het maakt mijn huid zachter, maar het voorkomt ook dat haartjes ingroeien en dat ik vervelende, rode bultjes van het scheren krijg. Deze Botanical scrub is vrij stevig te noemen en daarom ook niet geschikt voor je gezicht.

Breng de scrub aan met rondraaiende bewegingen op een natte huid en ga door totdat de scrub verdwenen is. Je kunt hem daarna gewoon afspoelen en heb je een gladde huid! Ook deze Botanical scrub heeft de geur van passievrucht en gember.  En hij is ook nog eens vrij van parabenen en minerale olie!

Het fijne aan deze scrub is dat hij voor meer dan 92% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De tube is gemaakt van eco-vriendelijk materiaal en bevat tenminste 25%  minder plastic dan een standaard tube. Er is hier dus goed gedacht aan het milieu.

Yves Rocher Maracuja hydraterende gel

Yves Rocher Maracuja hydraterende gel

Yves Rocher Maracuja Hydraterende gel (200 ml) – €4,95

Een product wat nog geheel onbekend voor me was, is de Yves Rocher Maracuja Hydraterende gel. Het is een frisse, verkoelende gel die je op je lichaam smeert en die direct je huid hydrateert. Heb je het heet? Smeer deze gel dan echt even op je huid. Je bent direct een stukje koeler!

Yves Rocher Maracuja eau de toilette

Yves Rocher Maracuja eau de toilette (100 ml) – €32,-

Om je helemaal van top tot teen te hullen in de tropische geuren van de Yves Rocher Maracuja collectie, kun je het afmaken met de Maracuja eau de toilette. Deze geur is wederom lekker tropisch door de passievrucht, maar heeft ook iets kruidigs en pittigs door de aanwezigheid van gember. Hij is niet alleen maar zoet, zoeter, zoetst. Het is een weloverwogen geur die je de hele dag door kunt sprayen.

Hij blijft helaas niet zo lang zitten, ik denk twee à drie uurtjes en dan is het tijd om weer bij te sprayen. Daar is het natuurlijk ook een eau de toilette voor!

Prijzen en verkrijgbaarheid

Dit is een erg fijne en tropische collectie die je helemaal vrolijk maakt door de tropische geuren! De Yves Rocher Maracuja collectie is nu te koop bij de Yves Rocher winkels en in hun online shop.

  • Yves Rocher Maracuja douchegel (200 ml) – €2,50
  • Yves Rocher Maracuja Botanical scrub (150 ml) – €4,95
  • Yves Rocher Maracuja Hydraterende gel (200 ml) – €4,95
  • Yves Rocher Maracuja eau de toilette (100 ml) – €32,-

Wat vind jij van deze collectie? Koop je wel eens iets bij Yves Rocher? 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.