De nieuwe Vaseline Sugar coated lip therapy

Home » De nieuwe Vaseline Sugar coated lip therapy

Vaseline Sugar coated delectable lip therapy review 3

Mij zul je nooit met droge lippen tegenkomen. Of nou ja, dat probeer ik tenminste! Natuurlijk hebben omgevingsfactoren zoals de kou en droge lucht behoorlijk veel invloed op de conditie van mijn lippen. En ik doe daar van alles aan om te voorkomen. Want zeg nou zelf, van loshangende velletjes wordt niemand blij! Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik de nieuwe Vaseline Sugar Coated lip therapy ontdekte, zouden mij lippies hier blij van worden?

Vaseline Sugar coated delectable lip therapy review 2

Vaseline ken iedereen denk ik wel. Het is een vette, verzorgende zalf die vooral in de koude wintermaanden behoorlijk populair is. Ik gebruik het zelf iedere dag om mijn (extreem) droge plekjes op mijn lichaam te verzorgen en vooral bij mensen met eczeem is het een verademing. Je huid krijgt weer soepelheid en het beschermt tegen verdere uitdroging. Maar dit is natuurlijk de basic versie!

Het nieuwe Vaseline Sugar Coated blikje bevat petroleum jelly en verzorgt en herstelt je lippen. Het heeft een zachte, zoete geur en geeft een subtiel lichtroze tint af. Afhankelijk van je huidskleur zal dit wel of niet te zien zijn. Hoewel de naam anders doet vermoeden, bevat dit lieve blikje geen echte suiker, maar ruikt hij wel heerlijk zoet!

Vaseline Sugar coated delectable lip therapy review 1

In de Vaseline Sugar Coated zitten maar een paar ingrediënten en dat vind ik fijn. Liever niet teveel poespas op mijn huid en lippen! Het enige ingrediënt waar ik niet zo blij van word is de alcohol. Dat is toch iets wat vaak terugkomt in huidverzorging en wat een uitdrogend effect kan hebben. Nu zie ik wel weer verzorgende en herstellende ingrediënten terug, maar ik skip normaal liever de alcohol. Ik snap dat het er inzit vanwege de hygiëne (want: bacteriedodend), maar liever zie ik het niet in mijn verzorging zitten.

In gebruik merk ik verder niets van de alcohol – gelukkig! – want als ik een likje op mijn lippen smeer, voelen ze heerlijk zacht en verzorgend aan. Daarnaast is de geur ook nog eens om van te smullen!

Vaseline Sugar coated delectable lip therapy review 4 Vaseline Sugar coated delectable lip therapy review 5

Hoewel de vaseline in het potje een lichtroze kleur af lijkt te geven, zie ik hier op mijn huid niets van terug. En dat vind ik helemaal geen straf, want ik vind het juist wel fijn als er geen tintje aan zit. Dan kan ik zorgeloos mijn lipstick er over heen aanbrengen! Een klein minpuntje is dat je met je vingers in het potje moet, maar ik zorg er altijd voor dat ze schoon zijn voordat ik het potje induik.

Ik ben erg tevreden over de werking van de nieuwe Vaseline Sugar Coated lip therapy! Hij ruikt lekker, maakt mijn lippen echt heerlijk zacht (beter, dan menigeen lippenbalsem) en je kunt hem ook nog eens voor andere droge plekjes gebruiken omdat hij vrijwel geen kleur afgeeft. Het is jammer van de alcohol die erin zit, maar ik merk daar in de praktijk verder niets van. Heerlijk om deze nu te gebruiken met de koude dagen! En vind je het blikje er niet schattig uitzien?

De Vaseline Sugar Coated lip therapy is te koop vanaf eind januari voor €2,99 bij Kruidvat. Hij is limited edition, dus als je hem graag wilt hebben, zou ik zeker even een voorraadje inslaan :).

Wat gebruik jij graag met de koude winterdagen als lippenverzorging? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.